Uncategorized

Tethering De Kindle 2

Dit is geen kort artikel over hoe u de webverbinding van uw Kindle met uw computer gebruikt. We laten [Jesse] bespreken waarom:

Dit is geen tutorial over hoe u de Sprint-verbinding van Kindle 2 van uw computer kunt gebruiken. Ik begrijp niet dat het mogelijk is om dit te doen zonder wijzigingen aan de Linux-installatie op de Kindle te maken. Ik begrijp wel dat het misbruiken van de Kindle’s Sprint-modem zoals die Amazon een uitstekende deal zou verstoren. Zo in gedachten dat Amazon begrijpt waar je woont. Ze begrijpen het serienummer van je Kindle en dankzij de ingebouwde GPS, begrijpen ze waar je nu het beste bent.

Wat dit echter is, is echter een goede tutorial op precies hoe u uw Kindle op uw computer kunt koppelen om ervoor te zorgen dat het de webverbinding van uw computer kan gebruiken. De instructies veronderstellen dat u een MAC gebruikt, dus u moet het mogelijk aanpassen als u dat niet bent. In wezen plaatst u de Kindle in de debug-modus en vertelt u het om de USB-tether voor zijn netwerkverbinding te gebruiken. Dit zou niet alleen een snellere verbinding moeten inschakelen, maar potentieel een mogelijkheid om te zien wat ze precies zijn, evenals vooruit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *