Uncategorized

Hackaday Links: 21 mei 2017

Het is tijd om te praten over iets van ultieme betekenis voor alle hackaday-lezers. De allereerste trailer voor de nieuwe Star Trip-serie is uit. Enkele voorlopige gedachten: de productiewaarden zijn met het dak, evenals een paar hiervan werden gefilmd in Jordanië (bedank de koning voor dat). De schrijvers hebben in sommige schijnbare verwijzingen naar de traditionele reis in deze trailer gegooid (een ruimtepak in een enorm buitenaards ding a la tmp). Er zijn een paar nieuwe soorten, ook al is dit ongeveer 10 jaar vóór Waaaait een seconde, dat zijn dat de Klingons?

In ander nieuws doet [Seth MacFarlane] een ding dat lijkt op een Galaxy Quest-serie. We kunnen alleen maar hopen dat het half zo groot is als een Galaxy Quest-serie is.

De hamventie van Dayton zou deze week moeten zijn geweest, maar het zal nooit meer optreden. De Hara Arena, de conventionele locatie voor de meest significante amateurradio voldoet aan het continent (dankbaar) dit jaar gesloten. Vorig jaar keek het net zo goed als moe. Dit jaar heeft Hamventie overgedragen aan Xenia, Ohio, evenals het lijkt alsof we nog steeds de allerbeste hamschakelaar aan de planeet krijgen. Denk eraan: als je naar Hamvention reed, is het Air Force Museum zeker het bezoek waard. Dit jaar hebben ze de vierde hangar open, vol met een goedheid van het gebied.

Vorige week zagen we een open source-firmware voor hoverboards, elektrische eenwielers, evenals andere explossiekbits van zelfbalancerend transport. [Casainho], de hersenen achter deze outfit, kreeg onlangs een EBIKE-controller uit China. Zoals je zou verwachten, is het gebaseerd op exact dezelfde hardware als deze hoverboards en eenwielers. Dat impliceert er nu open source-firmware voor eBikes.

Vorig jaar ontwikkelde [Cisco] een schattige, wandelrobot. Nu is het op kickstarter.

Deze week zag de verklaring van de Monoprice Small Delta, de veelverwachte 3D-printer die voor minder dan $ 200 aanbiedt. Om een ​​of andere reden, was ik deze week ook eBay en kwam op. Ze zeggen het prullenbak van gisteren is het item van morgen, weet je …

Een nieuw Tek-bereik zal de komende weken worden onthuld. Wat zijn de geweldige bits? Het heeft een enorm touchscreen. Dat gaat over alles wat we weten.

De ESP32 is de volgende uitstekende wonderautomotiek, evenals al een tijdje. De ESP32 heeft eveneens een blikje perifere gevuld daar ergens, evenals die wifi impliceert, evenals bluetooth-compatibele auto’s. [Thomas] heeft gewerkt aan het verkrijgen van een chauffeur en hardlopen. Er is een thread op het ESP32-forum, een hackaday.io-pagina, evenals een GitHub-pagina.

Wat doe je als je een goede oude vacuümfluorescerende display hebt, maar als je een aantal statistieken van je computer wilt tonen? Je ontwikkelt een ding dat lijkt alsof het uit een geldregister wordt gehaald. Dit is een baan van [Micah Scott], evenals het heeft alles: elektronica 3D-modellering, magneten, afdrukvlakken, het produceren van snap-fit ​​onderdelen, evenals mooie oude displays.

Dit is iets dat willekeurig kwamen in onze suggestielijn. [Mark] Onlangs ontdekte een aantal ongebruikte HP 5082-7000 sectiesschermen in een verzameling elektronische elementen (foto’s hieronder). Volgens een bepaalde literatuur waren dit de allereerste LED-schermbundel beschikbaar, ooit. Ze werden in 1969 uitgebracht, ze zijn ook BCD, evenals zeker extreem duur. [Mark] vraagt ​​zich af hoe talrijk van deze echt waren geproduceerd, evenals we denken allemaal aan de werkelijke waarde van deze dingen. Als iemand begrijpt of dit gewoon prototypen zijn, of als ze in productie zijn genomen (en waarvoor ze zijn gebruikt), laat dan een notitie achter in de opmerkingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *