Uncategorized

Virtual Boogschieten Game maakt het beoefenen van handig, veilig, evenals betaalbare

beïnvloed door de legende van Zelda Video Game Series, Cornell University Trainees [Mohamed Abdellatif] evenals [Michael Ross] produceerde een online boogschietspel als hun ECE 4760 Eindproject. Het spel bestaat uit een boog die is uitgerust met online pijlen, evenals een doelwit dat ongeveer 20 ft verwijderd is. De speler heeft drie rondes om zo hoog mogelijk van een score te krijgen. Een klein schermscherm toont de instructies, evenals een foto van waar het schot echt op het doelwit raakt.

Als u op een knop aan de voorkant van de boog drukt, wordt een online pijl weergegeven. Een stretchsensor communiceert met een microcontroller om erachter te komen wanneer de boogstring zowel is getekend als vrijgegeven. Wanneer de boog wordt getekend, licht een lijn van LED’s zo veel op als simuleren een getande pijl. De speler is bedoeld, evenals factoren voor de zwaartekracht. Een versnellingsmeter berekent de positionering van de boog wanneer deze is ontslagen. De berekende opname wordt vervolgens op het schermscherm samen met uw score weergegeven.

Dit maakt me meteen geloven van laser-tag, en voelt en voelt als een product dat snel massaal op de markt kan zijn. Ik ben geschokt dat het al is geweest. geweldige werk jongens.

[Via HackedGadgets]

Bekijk de video-presentatie na de pauze:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *