Uncategorized

5.5-inch iPhone 6 phablet vergeleken met Samsung Galaxy Note 3 in New Video

We zien beelden van wat er al een tijdje de twee nieuwe iPhone 6-modellen zijn, en sommige zijn er zelfs in opgedoken in videos. Wat echter aanzienlijk ontbrak, tot nu toe, is een video waarin zowel de 4,7-inch als de 5,5-inch iPhone 6 worden vergeleken met bestaande apparaten gemaakt door andere fabrikanten. YouTube Channel TechSmartt heeft dat nu veranderd door een video van zeven minuten te publiceren waarin we de onaangekondigde iPhones zien in vergelijking met andere iOS-producten, en, veel interessant, een Galaxy Note 3.

Hoewel deze iPhone 6 -handsets alleen maar dummies zijn, wijzen de geruchten dat ze de echte deal zijn, dus hoewel we ons hieraan zouden voorstellen, is er veel te zien, er is genoeg te zien dat veel logisch is. Vergeet niet dat dit allemaal niet officieel is.

Dus, dat, uit de weg, wat deze video echt interessant maakt, is de vergelijking van de 5,5-inch iPhone 6 met Samsung’s eigen gigantische Galaxy Note 3. Samsung’s gebruiken een groter scherm op 5,7-inch, maar veel interessant, de interessant, het iPhone 6 lijkt groter te zijn dankzij het gebied boven en onder het scherm dat chunkier is dan het aanbod van Samsung. Zoals we echter hebben gezegd, is het heel goed mogelijk dat dergelijke dimensies zullen veranderen voordat we de iPhone 6 in de hand van Tim Cook zien, maar het is hoe dan ook een interessant gezicht.

De video geeft ons ook een goede blik op hoe groot die 5,5-inch iPhone 6 is in vergelijking met bestaande Apple-producten. In feite suggereert de TechSmartt -video dat de telefoon misschien voor veel mensen te groot is. Vooral gezien het ontbreken van een stylus – iets dat Samsung verzendt als onderdeel van het Galaxy Note -pakket.

Het slimme geld staat op de iPhone 6 die rond september tijd wordt aangekondigd, met de grootste van de twee modellen die misschien later komen. Als we de lekken bekijken zoals ze zijn, zijn we er vrij zeker van dat we weten welk model we zullen kopen, meestal omdat we geen handen hebben die de grootte van een reus hebben. Als je altijd naar de Galaxy Note bent begonnen en wenste dat het iOS was, lijkt het er niet op dat je teleurgesteld zult zijn over wat de 5,5-inch iPhone 6 te bieden heeft.

Misschien wil je ook kijken:

iPhone 6 -specificaties, functies, releasedatum geruchten

Space Gray iPhone 6 Side-by-side vergelijking met iPhone 5S, HTC One M8 [Foto’s]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *