Uncategorized

Deal Alert: krijg bijna 50% korting op officiële Apple iPhone X Leather Folio Case [alleen beperkte tijd]

Je begrijpt nooit echt hoe veel fantastische deals worden gesloten door verschillende producenten en verkopers totdat ze het beste gaan plaatsen voor je gezicht. De slimme en slimme consument begrijpt dat er altijd een deal te sluiten is als u er hard genoeg uitziet.

Op dit moment, en alleen voor een beperkte tijd, biedt Amazon de officiële lederen folio-hoes van Apple voor iPhone X met maar liefst 44 procent korting toegewezen.

De deal is momenteel alleen van toepassing voor degenen die bereid zijn om hun spectaculaire iPhone X in Apple’s lederen folio -hoes af te sluiten in prachtig premium zwart kleurenleer, maar zelfs die beperking zou niet genoeg moeten zijn om te voorkomen dat velen deze aanbieding snappen. De case profiteert ook van het feit dat het is ontwikkeld en ontwikkeld door Apple, wat impliceert dat het absoluut de ideale geschikt is voor iPhone X. Dat rassen meteen op het product rekenen en ervoor zorgen dat iPhone X -eigenaren dat ze gaan krijgen dat ze gaan krijgen de best mogelijke ervaring.

Naast het feit dat je een premium case bent-zowel in look and feel-ga je ook een ervaring opdoen die op maat is gemaakt voor iPhone X. De case openen meteen wakt iPhone X uit zijn slaap en primeert het display voor actie . En ja, je raadt het al, het sluiten van de case zal de iPhone in slaap brengen en de batterij behouden. Dit komt door de aanwezigheid van magneten in de zaak.

De binnenkant van de behuizing omvat ook een prachtig zachte microvezelvoering die is ontwikkeld om de binnenkant van het display te beschermen en ruimte biedt voor debet- en kredietrapportkaarten die veilig en in gemakkelijk bereikbaar moeten worden opgeslagen. Zoals verwacht, is de case ook draadloos oplaadvriendelijk, wat impliceert dat het niet hoeft te worden verwijderd om het apparaat op te laden zonder te worden vastgebonden via een QI-compatibel accessoire.

We hebben eerder een uitgebreide recensie van deze zaak gepost, u kunt de video hieronder bekijken:

Het valt zeker niet te ontkennen aan de kwaliteit van de producten of accessoires van Apple, dus deze deal zal perfect geschikt zijn voor die personen die kwaliteit willen bezitten, maar die misschien op het hek hebben gezeten als het betrekking heeft op daadwerkelijk afscheid van de typische $ 99,00 prijstagel. Als je geïnteresseerd bent, zorg er dan voor dat je snel bent voordat de prijs stijgt.

Koop: officiële Apple iPhone X Leather Folio Case – Black van Amazon: $ 54,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 99

Misschien wil je ook kijken:

iOS 11.3 Public Beta 2 Download / OTA Update uitgebracht

Pokemon GO 1.61.1 IPA en 0.91.1 APK Hack beschikbaar om nu te downloaden

Downloaden: iOS 11.3 Beta 2 ipsw, OTA uitgebracht voor testen

iOS 11.2.5 Jailbreak: Adam Donenfeld’s iOS 11.2.2 Kwetsbaarheid kan leiden tot een nieuw bevrijdingstool

Download iOS 11.2.5 laatste IPSW -links, OTA -update voor uw iPhone, iPad, iPod Touch

Downgrade iOS 11.2.5 naar iOS 11.2.2 voor potentiële toekomstige jailbreak, hier is hoe

Jailbreak iOS 11.2.5 / 11.2.2 / 11.2.1 op iPhone en iPad [Status Update]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 op iPhone X, 8, 7, iPad met Liberios [bijgewerkt]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *