Digital Electronics

2020 Android -telefoons om Ultra Wideband Tech aan te bieden, net als iPhone 11

Apple’s iPhone 11 en iPhone 11 Pro beide functioneren een Ultra Wideband Chip, evenals een Barclays -analist gelooft dat Android -telefoonmakers zullen beginnen te voldoen aan de pasvorm later dit jaar.

MacRumors was in staat om de onderzoeksstudie-opmerking te krijgen, die van mening is dat Android-telefoons een alles-in-één ultrawideband, NFC, en beschermde aspect chip van Nederlandse NXP Semiconductors zullen gebruiken. Het bedrijf heeft vorig jaar de chip vrijgegeven, en terwijl Samsung al aan boord lijkt te zijn, zijn het waarschijnlijk dat er ook andere telefoonmakers zullen zijn opgenomen.

NXP verklaarde vorig jaar dat het verwachtte dat ultrawideband -innovatie telefoons in staat stelde om nieuwe en fascinerende dingen te doen, zoals het ontgrendelen van voertuigen op basis van nabijheid. Apple zou ook van plan zijn om zijn eigen chips te gebruiken om gadgets in staat te stellen te fungeren als locatorbakens, vergelijkbaar met tegeltrackers. De iPhones 2019 gebruiken de chip al om AirDrop te helpen gegevens naar bepaalde personen te sturen door alleen maar op hen te wijzen.

Met de SR100T kunnen mobiele gadgets communiceren met gekoppelde deuren, toegangspunten en voertuigen om ze te openen bij het naderen. Lichten, audioverhalers, evenals elk type andere gekoppelde gadget met UWB -detectievermogen kunnen voldoen aan individuen van de ene ruimte tot de andere, evenals wijze gekoppelde innovatie zullen intuïtief worden ingebed in het leven van mensen.

Apple heeft al verklaard dat enkele “geweldige nieuwe mogelijkheden” later dit jaar komen, met de eerder genoemde trackers waarschijnlijk onderdeel van dat. Het spreekt vanzelf dat andere telefoonmakers vergelijkbare functionaliteit zouden bieden, met name met de benodigde chips die al beschikbaar zijn.

Nu is het gewoon een situatie van wachten op Samsung en Co om al hun eenden op een rij te krijgen.

(Bron: MacRumors)

Misschien wil je ook inspecteren:

Checkra1n voor Windows Alternative: precies hoe u RA1NUSB kunt gebruiken voor iOS 13.3 Jailbreak

Download: iOS 13.3 laatste IPSW -links, OTA -update en iPados 13.3 voor compatibele apparaten

Download: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA -profiel, IPSW -links uitgebracht voor iPhone en iPad

Downgrade iOS 13.3 naar iOS 13.2.3 voor Checkra1n jailbreak, hier is hoe

Jailbreak iOS 13.3 met behulp van checkra1n, hier is precies hoe [gids]

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 Op iPhone 11, 11 Pro Max, XS, veel meer met nieuwe TFP0 -exploit zal binnenkort mogelijk zijn

iOS 13/ 13.2.2 Jailbreak tweaks compatibiliteitslijst voor checkra1n

Apple View ECG App Hack: Sta buiten ons toe in niet -ondersteunde land op Series 5 & 4 zonder jailbreak

U kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *