Uncategorized

Hoe je Amazon Prime Day 2017 -deals kunt krijgen zonder Prime Lid

het beste te zijn, nu is het ongelooflijk uitdagend om ergens in de buurt van internet te wagen zonder zich meteen te bewust worden dat er nu een behoorlijk grote verkoop gebeurt bij Amazon Best; Amazon Prime Day.

Met de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en andere landen die deelnemen, zou naar uw lokale Amazon -site gaan, zou u vandaag de breedte van de verkoop moeten tonen, met alles van gloednieuwe Amazon Echo -apparaten tot Amazon Storage Facility -voorraad van zo ongeveer alles wat er is.

Zoals altijd zijn sommige van de voorzieningen buitengewoon, terwijl anderen minder opwindend zijn. Het maakt niet uit wat u uitcheckt, u moet een Amazon Prime -abonnee zijn om uw korting te krijgen. Dus de Amazon Prime Day -naam. En het beste is er de wrijf, want ondanks de inspanningen van Amazon, maakt niet iedereen deel uit van de belangrijkste abonnementsservice van het bedrijf.

We zijn er grote fans van, inclusief de Amazon Prime Video Streaming Service die is gebundeld, maar voor degenen die de $ 99 per jaar niet zojuist willen blazen en nog steeds hun verkoop willen krijgen, kan er gewoon hulp zijn bij hand.

Amazon heeft historisch gezien een Amazon Prime volledig gratis 30-daagse proefperiode, en dat is op dit moment nog steeds actief. Dat houdt in dat als u in aanmerking komt, u een maand Amazon Prime kunt krijgen zonder een cent uit te geven, hoewel u natuurlijk uw kredietrapportgegevens moet overhandigen voor wanneer de proefperiode van het abonnement afloopt.

Dat is waar je agenda binnenkomt, want als je eenmaal al je Prime Day -winkels hebt gedaan, moet je dat Amazon Prime -abonnement annuleren, anders wordt je in rekening gebracht. We zouden beweren dat als u het geld en de aankoop van Amazon semi-regelmatig kunt sparen, het abonnement zijn gewicht in goud waard is, maar zo niet, dan is deze proefoptie misschien iets voor u.

Vergeet niet om het te annuleren voordat die 30 dagen voorbij zijn!

Meld je hier aan om je 30 dagen helemaal gratis te laten gaan met Amazon Prime.

Eenmaal klaar, bekijk onze selectie van de beste deals in Tech op Prime Day hier.

Misschien wil je ook kijken:

Download: MacOS 10.13 High Sierra Beta 3 en TVOS 11 Beta 3 uitgebracht

Hoe iOS 11 Beta te downgraden naar iOS 10.3.2 / 10.3.3 [Tutorial]

Downloaden: iOS 11 Beta 3 IPSW -links voor iPhone, iPad, iPod Touch uitgebracht [alleen Devs]

Wat is er nieuw in iOS 11 Beta 3? Release -notities, wijzigingen, functies

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 voor iPhone en iPad [laatste statusupdate]

Download iOS 11 Beta 3 & installeer op iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *