Digital Electronics

50% opslag op Galaxy S5 wordt overgenomen door Samsung Apps op 16GB Base Design

Samsung heeft de wereld ongelooflijk willen vertellen dat het ‘volgende enorme ding hier is’, maar ze zijn niet precies met de De hoeveelheid interieuropslag die aan consumenten wordt aangeboden wanneer ze de meest recente in het bereik van de Galaxy in handen krijgen. Voorlopige rapporten die uit het Galaxy S5-evenement komen op het Mobile World Congress (MWC) van dit jaar in Barcelona suggereert dat vrijwel 50% van de opslagmogelijkheid van de S5 wordt opgenomen door de vooraf geïnstalleerde apps van Samsung.

Een aantal onafhankelijke rapporten van verschillende media hebben afgehandeld om te verifiëren dat de Stock Galaxy S5 ROM iets groter is dan de firmware die op zijn voorganger is geïnstalleerd. De officiële presentatie tijdens het Mobile World Congress-evenement van het bedrijf wijkde af van de eigen touchwiz-apps van Samsung die de vooraf geïnstalleerde touchwiz-apps op het apparaat verzenden. Het lijkt waarschijnlijk dat de Galaxy S5 zal verzenden met minder “bloatware” dan wat we op eerdere modellen hebben geïnstalleerd, maar de verbeterde ROM -grootte en de waarheid dat het basisontwerp nog steeds op 16 GB zit, houdt in 16 GB in van consumenten zullen zichzelf ontdekken met ongeveer 8 GB opslag voor hun eigen bestanden.

De beslissing van Samsung om de Galaxy Note 3 te verzenden met een minimaal 32 GB -opslagcapaciteit bood ons met een sprankje hoop dat toekomstige vlaggenschipgadgets aan die trend zouden voldoen. Dat is zeker niet de situatie met de Galaxy S5 en het lijkt alsof de trouwe klanten van het bedrijf degenen zullen zijn die uiteindelijk de prijs betalen. Een rapport van Android Central suggereert dat de gadget bij MWC slechts 7,86 GB aan aangeboden opslag aan de gebruiker heeft verstrekt. Het vorige Galaxy S4 -ontwerp was niet fantastisch, maar het bood ongeveer 9 GB aangeboden mogelijkheden aan gebruikers.

Degenen die de Galaxy S5 willen kopen wanneer deze wordt aangeboden, kunnen wat troost van die waarheid halen dat de telefoon wordt verzonden met een microSD -kaartsleuf. Personen die een beetje extra gebied nodig hebben voor bestanden, muziek, foto’s of video -gebaseerde media, kunnen de opslagmogelijkheden met tot 64 GB verbreden. Als u de S5 -actie wilt binnenkomen; Betaal je graag extra om een ​​bruikbare hoeveelheid ruimte te krijgen?

(Bron: AndroidCentral)

Misschien wil je ook inspecteren:

Samsung Galaxy S5 specificaties, releasedatum, kosten

Samsung Galaxy S5 vs Galaxy S4: Head-to-head specificaties vergelijking van nieuwe versus oud

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *