Digital Electronics

Volumesnap keert terug naar de camera+ voor iPhone – maak foto’s op uw apparaat als een pro!

Van alle alternatieven van derden voor de inheemse iOS -apps, is de camera waarschijnlijk de meest gerepliceerde, met tientallen verschillende iteraties die verschillende opties bieden die niet beschikbaar zijn in de stockcamera.App.

Met de camera van de iPhone die concurreert tegen de grote lens Nikons en Canons op Flickr bijvoorbeeld, is het nauwelijks van grote verrassing dat ontwikkelaars graag snel geld verdienen, omdat consumenten hun smartphone gebruiken als de AIO draagbare gadget.

Met het vlaggenschip iPhone 4S nu met een veel verbeterde 8-megapixel snapper, lijkt de trend van het gebruik van iPhones in plaats van de bulkier zelfstandige camera’s die zijn ingesteld om door te gaan.

De populaire camera+ app, die net is bijgewerkt, heeft een hele groot aantal geweldige functies en is een waardig alternatief voor de standaardcamerapplicatie. Opnieuw invoeren naar de vouw is de volumesnap-functie, die gebruikers de optie geeft om de volumeknop te selecteren om foto’s te maken-met behulp van die ergonomisch correcte index-vingeractie. Naast het voelen van meer als een camera, kan het apparaat gestaagder worden vastgehouden, waardoor het vervagen wordt voorkomen en de weg vrijmaakt voor frisse, scherpe foto’s van die gekoesterde momenten.

De app, ontwikkeld door TaptaptAp, had de volumesnap enige tijd geleden op zijn functielijst, maar werd abrupt verwijderd uit de App Store voor het breken van de strikte ontwikkelaarsrichtlijnen van Apple. Met iOS 5 die volumesnap naar de native app brengt, lijkt het alsof het Cupertino -bedrijf zijn principes heeft teruggetrokken, waardoor apps de volumeknoppen en de touchscreen -interface kunnen gebruiken.

Naast Volumesnap zijn er tonnen nuttige functies die het een goede investering maken als u op zoek bent naar nog een paar functies dan het absolute minimum van Apple.

Het was een van de zee van zeer vroege apps om in 2007 in de App Store te komen en is sindsdien van kracht naar kracht gegaan – gemiddeld een jaarlijkse omzet van een miljoen.

Het is momenteel te koop – $ 0,99 in tegenstelling tot de gebruikelijke $ 1,99, en als een frequente gebruiker van deze specifieke app adviseer ik u om het te krijgen terwijl het hot is! (En goedkoop!)

Download het hier of zoek ernaar in de app Store -app op uw apparaat.

Bekijk onze iPhone Apps Gallery en iPad Apps Gallery om meer apps te verkennen voor uw iPhone, iPad en iPod Touch.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *