Uncategorized

George Clooney en Noah Wyle DUKKING IT OUT To Play Steve Jobs Motion Picture Role

Het lijkt erop dat de dood van Steve Jobs alleen maar erin is geslaagd om het mysterie rond zijn leven te vergroten. Ondanks de officiële biografie van de mede-oprichter van de Apple die door de vrachtwagenlading verkoopt, beweren veel van de Biographer Jobs die koos niet echt de ideale man voor de baan was.

Walter Isaacson leek ongetwijfeld een uitzonderlijke auteur, gewoon niet het hele mysterie en de intriges te krijgen die Steve Jobs omringde, en als zodanig zijn sommige van de brandende vragen die we allemaal nog steeds niet bevonden zijn, zelfs met Isaacson’s ongekende toegang . Hoewel een goed boek, zou het misschien zoveel meer kunnen zijn geweest.

Degenen die nog steeds een beetje veel meer een ‘Steve Fix’ willen krijgen, hoeven echter niet te lang te wachten, met geruchten die circuleren dat een biopic al in de maak is. Met Sony Pictures naar verluidt wenden zich tot Aaron Sorkin, heeft de film alleen een acteercast nodig. Maar wie moet de man zelf spelen? De man die Apple in de late jaren negentig omdraaide, en die Pixar tot de naam van Pixar hebben gemaakt, zou het tegenwoordig een superieure acteur moeten hebben om zijn verhaal te vertellen, vind je niet?

Volgens UK Magazine is de strijd om Steve Jobs te spelen echt te maken met slechts twee mannen – Noah Wyle en George Clooney.

Nu zullen degenen met een interesse in dit soort dingen al weten dat Wyle Steve Jobs eerder op het scherm heeft gespeeld, in de geliefde Pirates of Silicon Valley. Jobs had beroemd Wyle voor hem tijdens een keynote rond de tijd van de release van de film, en er moet worden gezegd dat de voormalige E.R. -acteur een geweldige taak doet van het kijken, handelen en klinken net als banen. Zou Clooney echt iets kunnen bieden dat Wyle niet kan? We zijn niet overtuigd, maar dan zijn we enorme Pirates of Silicon Valley -fans hier bij Redmond Pie!

George Clooney, 50, vecht het uit met zijn voormalige ER-co-ster Noah Wyle, 40, om Apple-oprichter Steve Jobs te spelen in een nieuwe film.

De biopic, die naar verwachting volgend jaar zal beginnen met filmen, zal het leven in kaart brengen van de techneut Guru, die vorige maand stierf aan kanker op 56 -jarige leeftijd.

Toegegeven, showbizz -roddel is niet echt onze normale opdracht hier bij Redmond Pie, maar we zijn er zeker van dat je uitkijkt naar een biopic van Steve Jobs, net zo veel als wij. We zijn zelfs op weg om nu te genieten van een paar Steve Jobs Keynotes Ideal, gewoon om in de stemming te komen!

(via MacRumors)

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *