Uncategorized

Bespaar een enorme $ 150 op deze Dyson Pure Hot + Cool Air Purifier & Fan

Dyson weet hoe hij een aantal goed uitziende fans kan maken. Ze zien er zeker niet uit als de normale fans waar we al jaren mee leven. Zeggen dat ze er cool uitzien, is een understatement.

Het kan ook een van de ergste woordspelingen zijn die ooit zijn toegewijd aan het schrijven. Maar dat alles even negeerde, wist je dat je je eigen Dyson -fan kunt bezitten terwijl je een enorme $ 150 op de normale vraagprijs bespaart?

Op dit moment geeft Amazon ons alle kans om een ​​Dyson Pure Hot + Cool -fan op te halen in een prachtige elektrische blauwe kleur voor slechts $ 449. Dat is een besparing van $ 150 voor de normale prijs van ongeveer $ 600. Natuurlijk, het is geen goedkope fan. Maar kijk er maar eens naar!

Op het moment van schrijven heeft deze specifieke fan meer dan 240 beoordelingen op Amazon en verzamelt een score van 4,3 sterren uit een mogelijke vijf. Dat is een indrukwekkende telling, vooral gezien het feit dat zoveel van die beoordelingen zeker kwamen van mensen die de volledige prijs betaalden. Als ze gelukkig zijn, ben je zeker opgetogen!

De fan zelf heeft een HEPA -filter dat 99,97% van de allergenen en verontreinigende stoffen verwijdert en als je zo geneigd bent, kan het hele ding worden gecontroleerd met alleen je stem dankzij WiFi en Alexa -compatibiliteit. Siri komt ook op de actie als u ook een iPhone -gebruiker bent.

In tegenstelling tot de meeste fans kan deze ook de lucht verwarmen, waardoor het perfect is voor degenen die op plaatsen wonen die het hele jaar door niet zonnig zijn.

We verwachten niet dat deze prijs te lang in de buurt zal zijn, dus zorg ervoor dat je er nu van profiteert, terwijl het goed gaat.

Koop: Dyson Pure Air Purifier, verwarming en fan van Amazon: $ 449 | Oorspronkelijke prijs: $ 600

Misschien wil je ook kijken:

iPhone SE 2 2020 schermbeschermer: hier zijn het beste dat u vandaag kunt kopen [Lijst]

Download: iOS 13.4.5 Beta 2 IPSW -links, OTA -update samen met iPados 13.4.5 Beta 2 vrijgegeven

Kodi 18.6 IPA APK Download voor iOS 13 / iPados 13, Android uitgebracht

Voer meerdere 2 whatsapp -accounts nummer op 1 iPhone op de juiste manier uit, hier is hoe

Downloaden: iOS 13.4.1 IPSW -links, OTA -update uitgebracht samen met iPados 13.4.1 uitgebracht

Jailbreak iPhone 11 Pro Max met UNC0ver 4.0.0 op iOS 13.3 nu

Checkra1n voor Windows Alternative: hoe RA1NUSB te gebruiken voor iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.4.1 / iPados 13.4.1 Checkra1n gebruiken, zo is [gids]

Downgrade iOS 13.4.1 naar iOS 13.3.1 voor Checkra1n jailbreak, hier is hoe

Apple Watch ECG App Hack: Schakel buiten ons in niet -ondersteund land in op Series 5 & 4 zonder jailbreak

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *