Uncategorized

Nieuwe iOS 10 Jailbreak Tweaks: SpringToolz, NgxPlay, SpoofSnap, ccvertisch, meer

Jailbreak Weekends zijn het allerbeste deel van onze week hier bij RP, en we hopen dat je het leuk vindt om de recent vrijgegeven jailbreak -tweaks te inspecteren We delen zoveel als we ervan vinden om ze te ontdekken.

Dit weekend hebben we acht nieuwe of bijgewerkte tweaks voor Yalu102 jailbreak die de moeite waard zijn om te inspecteren, en maak je geen zorgen, omdat elk van elk van hen iOS 10-veilig is.

Er is een wijziging waarmee u aangepaste vormen kunt instellen voor de pictogrammen op het huisscherm, een meer waarmee u elk type app met CarPlay kunt uitvoeren, een die meer apps toevoegt aan het dok en meer. Met dat buiten de methode en iedereen die er opdraagt ​​om te gaan, laten we meteen in de primaire gebeurtenis springen? Laten we enkele nieuwe jailbreak -tweaks inspecteren voor iOS 10 -apparaten!

SpringToolz (gratis, bigboss)

Cydia heeft geen tekort aan jailbreak -tweaks die de gemeenschappelijke springplank nemen en er vervolgens mee rondzitten om het er anders uit te laten zien. SpringToolz is een andere, veranderende pictogramvormen en dergelijke met gemak. Je kunt hier meer over de wijzigen bekijken: SpringToolz laat je iOS 10 -huizenschermpictogramvormen en schaduwen personaliseren.

Ngxplay (gratis, bigboss)

Als u voldoende geluk hebt om een ​​auto’s en vrachtwagen met carplay -ondersteuning te hebben ontwikkeld, kan deze jailbreak Modify Google Maps, Waze of elke vorm van andere app ermee werken. Voor meer informatie over de tweak, inspecteer: sta google maps, waze of elk type app op carplay toe, hier is hoe.

Dock Growth (gratis, bigboss)

Voeg meer apps toe aan het dock van je iPhone. Dat is het echt, echt. We hebben nooit gezegd dat al deze tweaks super ingewikkeld waren! Meer over de wijziging hier: Dock Growth voor iOS 10 kunt u het oneindige aantal apps in iPhone -dock plaatsen.

Spoofsnap (gratis, bigboss)

Gebruikers houden duidelijk van Snapchat, maar ze lijken ook te laten doen dat iedereen gelooft dat ze prominenter zijn dan ze zijn. Met Snapspoof is dat gemakkelijk. Weergaven, punten enz. Kunnen allemaal alleen worden verhoogd via deze wijzigen alleen.

NoblUrfrontCamera (gratis, bigboss)

Een ander wijzigen dat zowel één ding als slechts één ding doet, dit biedt individuen de keuze om “de vervaging op het camerabeelde van de voorkant in FaceTime -toepassing uit te schakelen.”

Batterijbanners (gratis, bigboss)

Ontvang het batterijgedeelte -updates via een banner van het meldingscentrum na het oproepen van een opgegeven activatoractie.

Ccvertisch (gratis, bigboss)

Heb je ooit gekeken naar het management en geloofden dat het er veel beter uit zou zien als het ontwerp verticaal was, in plaats van horizontaal? Zo ja, dan is deze wijziging voor u.

Ccstatus (gratis, bigboss)

Met dit geïnstalleerde wijzigen, kunt u de tekst wijzigen die bovenaan het middelste scherm beheren wordt weergegeven wanneer u een functie zoals wifi of bluetooth in- of uitschakelt.

Misschien wil je ook inspecteren:

De beste Kodi addons voor 17/17.1 Krypton 2017 Video streaming

Download Pandora ++ IPA op iOS 10 [geen jailbreak vereist]

Hoe je kodi sideload / instelt op Apple TV 4

Pokemon GO 1.33.1 evenals 0,63.1 hack aangeboden om nu te downloaden

Kodi -schermgrootte probleem oplossen op 17/17.1 Krypton, hier is precies hoe [2017 editie]

Jailbreak iOS 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 voor iPhone en iPad [nieuwste conditie -update]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *