Digital Electronics

Android 4.1 Jelly Bean ROM voor HTC One X nu onofficieel beschikbaar

Google heeft onlangs de volgende versie van Android, 4.1 Jelly Bean, aangekondigd op hun I/O 2012 -conferentie in San Francisco. Het zal aanvankelijk alleen beschikbaar zijn voor de NEXUS S-, Galaxy Nexus- en Xoom -apparaten. Updates voor apparaten van andere makers zullen veel later komen, als ze überhaupt komen.

De uitzonderlijke ontwikkelaarscommunity van Android heeft al een opstartbare Jelly Bean -ROM bereikt op de vlaggenschip -smartphone van HTC, The One X.

Het nieuws komt van XDA -ontwikkelaars in de vorm van een thread waarin een ontwikkelaar die de naam TGASCoigne heet, zijn poort van Android 4.1 Jelly Bean voor de One X heeft uitgebracht.

De ROM is gebaseerd op de /systeemafbeelding die gisteren is geüpload door een andere ontwikkelaar die een Galaxy Nexus ontving die met Jelly Bean is geladen voor gratis bij Google I /O. Binnen 24 uur is de afbeelding omgezet in een opstartbare ROM voor de HTC One X.

Vanwege de korte ontwikkelingstijd en het gebrek aan middelen is dit op geen enkele manier een stabiele ROM. Wi-Fi, audio, cam en “waarschijnlijk meer” dingen werken niet. Als zodanig is het niet geschikt voor gebruik als een dagelijkse bestuurder. Tenzij je flashaholic bent, je kunt beter wachten op de officiële update van HTC naar Jelly Bean voor de One X die een paar maanden moet duren. Op een zeer ernstige noot, we raden u niet echt aan om door te gaan en de ROM op uw One X te flitsen, tenzij u echt in de verleiding bent om dit te doen. We hebben u vooraf gewaarschuwd.

Degenen onder u die geïnteresseerd zijn in het bekijken van de nieuwe functies van Jelly Bean, kunnen het hierom uitproberen. Details en een downloadlink voor de ROM zijn te vinden op de officiële thread op XDA.

Android 4.1 Jelly Bean is gisteren aangekondigd op Google I/O. Het is niet zo revolutionair als een update als sandwich in ijs, maar de nieuwe functies gaan een lange weg in het maken van Android een nog beter mobiel platform. Functies zoals Project Butter voor een veel soepelere gebruikersinterface, offline stemtypen en een veel krachtigere meldingsladen zijn enkele van de hoogtepunten van de update. We hebben deze en de andere kleine maar still-belangrijk in onze post hier besproken.

Misschien wil je ook kijken:

Download en installeer Android 4.1 Jelly Bean op Galaxy Nexus (GSM) [How-To Tutorial]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *