Uncategorized

Een mobiele bar in een trailer!

OK, er zijn enkele waardige wetten die de verkoop en distributie van alcohol regelen – en om een ​​goede reden. Voor velen een bootlegger is de droom van het renoveren van een oude trailer uit 1946 in een mobiele bar een droom die moet wachten, wat? Dat bestaat al?

Het is geen mobiele workshop, maar de bar was in eerste instantie gebouwd om gasten op hun bruiloft te accommoderen. [HELLOPENNYBAR] heeft het reconstructieproces met de wereld gedeeld. Binnenin is er alles wat je nodig hebt om drankjes te dienen, waaronder een (dubbele) aanrecht. Naast een watertank dienen een paar auto-batterijen als centrale stroom met elektrisch werk geïnstalleerd voor interieurverlichting, een kleine ventilator om de barmannen koel, buitenverlichting, een waterpomp, de aanhangwagenlichten en meer buitenverlichting te houden, en meer buitenverlichting De mecenassen kunnen de nacht feesten.

Voordat je iets zegt, zegt [HellOpennybar] dat ze een licentie nodig hebben om alcohol te verkopen, maar beweert dat voor het dienen van alcohol bij particuliere evenementen in hun staat die het voldoende is om een ​​off-site verantwoordelijke dienende licentie te hebben. Bovendien hebben een paar waardevolle redditors met betrekking tot batterijveiligheid en kabelsteunen, waaraan [HellOpennybar] vatbaar was. Veiligheid en legaliteit Opgemerkt, de mobiele bar moet zorgen voor een nieuwe avond van plezier.

[VIA / R / DIY]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *