Digital Electronics

Apple Seeds WatchOS 3.2.3 Beta 4, Releases TVOS 11 Beta 2 aan ontwerpers

Apple heeft vandaag twee nieuwe versies uitgebracht van zijn nieuwste bèta-releases voor zowel WatchOS als TVOS, hoewel technisch gezien een van hen een RE is -Releven in plaats van iets nieuws helemaal.

De vierde bèta van WatchOS 3.2.3 wordt nu aangeboden om te downloaden voor alle ontwikkelaars, terwijl een bijgewerkte versie van de TVOS 11 Beta 2 nu ook voor het oprapen is.

Beginnend met WatchOS, komt deze vierde bèta van de komende 3.2.3 -softwaretoepassing een paar weken na de derde iteratie, evenals meer dan een maand nadat WatchOS 3.2.2 aan het publiek werd aangeboden. Er is geen openbare bèta die zorgt voor WatchOS -updates, dus ontwerpers kunnen het in handen krijgen door het bij te werken met de weergavebuddy -app op de iPhone.

Om de bèta te installeren, moet de Apple -weergave ten minste 50% van de batterij blijven, net zo goed als deze op de lader moet worden geplaatst op het moment van update. Deze beperkingen zijn om een gemakkelijke reden ter locatie – WatchOS -updates kunnen niet worden gedowngraded wanneer toegepast.

Op weg naar TVOS 11, brengt de tweede bèta -release het ontwikkelnummer van 15J5310H met zich mee, vergeleken met 15J5310e voor de originele versie van Second Beta die pas afgelopen woensdag werd uitgebracht. Het wordt nog niet begrepen waarom Apple de vereiste vond om de software opnieuw uit te richten, hoewel het niet ongehoord is voor een bèta om met dit proces te gaan als een probleem wordt bepaald dat moet worden aangepakt voordat het volgende bèta-release-venster arriveert. Ontwerpers kunnen deze nieuwe update in handen krijgen via het typische op iTunes gebaseerde updateproces wanneer ze hun Apple TV via een USB-kabel op een computer aansluiten.

Beide nieuwe updates gaan door met de aanval van bèta -releases die altijd voldoen aan het WWDC -evenement van Apple. Eerder vandaag duwde Apple ook TVOS 11 Public Beta 1 naar buiten voor degenen die zijn geregistreerd in het openbare bèta -software -applicatieprogramma van het bedrijf.

Misschien wil je ook inspecteren:

Downloaden: iOS 11 Beta 2 15a5304J Update 1 IPSW -links voor iPhone, iPad, iPod Touch uitgebracht

Download iOS 11 openbare bèta 1 en zet de beste manier op, hier is hoe

Hoe iOS 11 Beta te downgraden naar iOS 10.3.2 / 10.3.3 [Tutorial]

Download iOS 11 Beta 2 & ingesteld op iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 11 op iPhone en iPad [Status Update]

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 voor iPhone en iPad [nieuwste staatsupdate]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *