Digital Electronics

Android Wear voor iPhone is bijna voorbereid op introductie

smartwatches zijn nu allemaal populair, evenals met Apple die de komende weken met zijn Apple Watch binnenkomt, alle ogen zijn waar de markt ons zal brengen. Google speelt al een tijdje al een tijdje in het gebied, evenals Android Wear is mild prominent gebleken, terwijl hij niet liever de hoogten bereikt die velen misschien hebben gehoopt.

Het probleem met Android Wear, althans volgens die met iPhones, is dat het de hardware van Apple niet ondersteunt. We hebben al een ontwikkelaar gezien bij Android Wear en ontdekken dat het echt nodig kan zijn om met iOS te werken in sommige mogelijkheden en er is zelfs iOS-achtige code verborgen binnen de nieuwste ontwikkelingen van Android, maar dat is niet de exact hetzelfde als officiële ondersteuning. Volgens een nieuw rapport kan dat echter aan de horizon staan.

Het gerucht gaat al een tijdje dat Google werkt aan het pekelen van Android Wear -compatibiliteit voor iOS. Naast nu in een special voor The Verge, wordt verklaard dat Google dicht bij het vrijgeven van een buddy -app die iPhones mogelijk maakt, evenals smartwatches zoals de LG G Watch R om met elkaar te praten. Volgens de bron werkt Android Wear duidelijk prima met iOS -meldingen, hoewel sommige werkzaamheden nog steeds nodig kunnen zijn om meer geavanceerde functies te krijgen die zijn voorbereid op primetime. Ondersteuning voor Google -apps zoals Gmail moet ook op de kaarten staan.

Terwijl de Apple Watch zich aan de horizon bevindt, hebben de hardwarepartners van Google een paar jaar vooruitgangstijd gehad die de komende maanden mogelijk verbeteringen ten opzichte van Apple’s allereerste smartwatch kunnen garanderen. Hoewel niemand begrijpt op welk type release -cyclus Apple Watch zich zal houden, kan het zichzelf ontdekken in elk type smartwatch -hardware -race dat van start gaat.

Van het programma is het grootste probleem hier misschien niet aan het werk, maar het krijgen van het app -evaluatiepersoneel van Apple. Apps over Android hebben moeite gehad om in het verleden in de App Store te blijven, evenals Android -slijtage kunnen gewoon op de juiste knoppen drukken om afgewezen te worden.

We vermoeden dat Google zijn I/O -seminar zou gebruiken als een platform om dit jaar een dergelijke verklaring af te leggen, maar eerder, wat op zijn best pure vermoeden is.

Ben je enthousiast over de compatibiliteit van Android Wear die naar iOS komt? Of geloof je dat Apple Watch deze maand uitruilt, het is net zo goed te laat voor Google?

(Bron: Theverge)

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *