Uncategorized

Hardware Store Robot Hand

Hier is een robothand die kan worden gebouwd met behulp van voornamelijk hardware-winkelitems. Het heeft niet de sterkste grepen, maar het heeft echter levensechte beweging. De presentatievideo toont het ophalen van kleine voorwerpen zoals een metalen moer.

De bovenstaande afbeelding toont zowel de ring als pink vingers van de hand die begint te buigen. Deze worden gecontroleerd door de servomotoren die in het palmgebied zijn gemonteerd. De skeletstructuur van elk cijfer begint met de schakels van een fietsketen. De links worden eerst gescheiden door de frictie-passende stangen te verwijderen. Elke staaf wordt vervangen door een schroef en een moer, die eveneens de veren (die de cijfers opent) om te worden verankerd bij elke ‘knokkel’.

[Aaron Thomen] stopte het stijlproces niet toen de hand klaar was. Hij ging door met het ontwikkelen van een controller waarmee je wat ringen met je vingers naar een impactbeweging kunt trekken. Deze beweging wordt gemeten door een set potentiometers, evenals vertaald in elektrische signalen om de servomotoren van de hand in te stellen. De demo, evenals twee how-to-video’s zijn hieronder ingebed.

Demo:

How-to parte 1:

How-to part 2:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *