Uncategorized

5.5-inch iPhone 6 omvat optische beeldstabilisatie, 4,7-inch ontwerp zal niet

het algemeen wordt geaccepteerd dat de volgende generatie iPhone van Apple uiteindelijk in twee verschillende maten zal worden aangeboden. Een aantal lekken is echter allemaal geverifieerd dat de Cupertino-business werkt aan een 4,7-inch smartphone naast 5,5-inch ontwerp met een releasecyclus die mogelijk gespreid kan zijn. De nieuwste zorg die wordt gesteld door betrokken potentiële consumenten is of de twee ontwerpen al dan niet exact dezelfde functionaliteit bieden, die alleen in fysieke grootte verschillen. Als de nieuwste voorspellingen van Pacific West Securities iets te gaan zijn, kunnen het dan de ingebouwde cameramodules zijn die het verschil bieden.

Een voorspelling van bedrijfsanalisten John Vinh en Kevin Chen profeteert dat de differentiërende factor tussen de twee iPhone-ontwerpen het bestaan ​​van optische beeldstabilisatie (OIS) binnen het grotere 5,5-inch model kan zijn. Een aantal bronnen, waaronder Ming-Chi Kuo van KGI Securities, suggereren dat dit verschil voornamelijk tot een lage opbrengsten van elementen is die Apple nodig hebben om de beslissing te nemen. Pacific West Securities zijn echter van mening dat verhoogde kosten ten opzichte van gemeenschappelijke automatische focuskeuzes de beslissing hebben geleid:

In onze analyse geloven we dat Apple is geselecteerd om alleen OIS -camera -innovatie in de grotere iPhone 6 op te nemen, op voorwaarde dat er nog steeds een aanzienlijke kostenpremie ($ 4 tot $ 5) is ten opzichte 4.7-inch iPhone 6 en het step-up ontwerp (5,5-inch).

Er is geen afwijzing dat elk type gadgetverzending met de optische beeldstabilisatie -innovatie van Invensense een meer verbeterde en capabele fotografie -ervaring zal bieden ten opzichte van een gadget die het niet bevat, maar het zal fascinerend zijn om te zien of de inclusie consumenten overtuigt om te maken om te maken De sprong naar een 5,5-inch iOS-smartphone. Voorspellingen suggereren ook dat de iPhone 6 de allereerste Apple-gadget zal zijn die met NFC is ontwikkeld die er direct in is ontwikkeld. Dit kan een alleen-inclusie van één generatie zijn, omdat de fruitbranche bereidt zich voor te stellen om zijn eigen oplossing voor mobiele terugbetaling uit te rollen.

We worden gebruikt om wild contrasterende voorspellingen te zien terwijl de klok tikt op een officiële Apple -aankondiging. Wat hier fascinerend is, is echter dat beide sets analisten “supply chain bronnen” noemen als de katalysator voor de speculatie. Zoals altijd zal alleen de tijd het leren.

(Bron: Barron’s)

Misschien wil je ook inspecteren:

iPhone 6 -specificaties, functies, releasedatum geruchten

Nieuwe iPhone 6 Mockup toont zilveren, gebied grijze kleur keuzes in volle glorie [afbeeldingen]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *