Digital Electronics

Debian Linux op een PowerMAC 7200

Degenen onder ons die Linux uitvoeren op een hedendaagse of bijna-moderne pc begrijpen dat het een capabel besturingssysteem is. Het is evenmin (althans in mijn situatie met ubuntu) ongelooflijk eenvoudig om op te zetten op een semi-moderne computer. Op Mid-90s Leeftijd PowerMac 7200 zijn de dingen niet zo eenvoudig.

In een bewijs van zowel zijn technische vaardigheid, evenals potentieel zelfs veel meer, was zijn vasthoudendheid, [Chris] in staat om Debian 6.07 te krijgen die op een PowerMac is bestemd die bestemd is voor vernietiging. Hij had een paar uur ingehaald om dit 56 Megabyte Monster te upgraden, maar het bleek te zijn] een dagelijks evenement. Degenen die goed zijn geschoold in Linux, kunnen de harige details nuttig vinden, evenals enkele veel meer achtergrond kunnen in deel één worden ontdekt. Deze baan was een springplank naar iets anders, dus we willen graag zien wat het eindresultaat is.

Als je dit interessant ontdekt, voel je volledig vrij om de vintage editie van onze site te inspecteren. Het is niet helemaal over oude computers, maar het kan idealiter op één worden weergegeven.

Via [Twitter]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *