Uncategorized

5 Finest Android Wallpaper -apps voor personalisatie

Als u een routinematige bezoeker van DroidViews bent, begrijpt u al dat we grote fans zijn van maatwerk. Of het nu gaat om pictogrampakketten of wallpapers, we knutselen graag aan elk element van onze apparaten. Persoonlijk blijf ik mijn pictogrampakketten en wallpapers van tijd tot tijd wijzigen omdat mijn gadget fris aanvoelt. In dit artikel deel ik al mijn bronnen die ik gebruik om zowel nieuwe als ongelooflijke achtergronden te ontdekken. Hier is een lijst van 5 van de allerbeste Android -achtergrond -apps die u zou moeten proberen.

Achtergronden

Backdrops is hoogstwaarschijnlijk de allerbeste Wallpapers -app voor Android. Het wordt elke dag door talloze mensen gebruikt en het heeft een paar van de allerbeste achtergronden die ik ooit heb gezien. En het wordt vaak bijgewerkt met nieuw behang – net op tijd wanneer je moe wordt van je huidige behang.

Het andere geweldige ding aan achtergronden is het buurtgedeelte. Swipe het beste vanaf het primaire scherm en je ziet heel veel ongelooflijke achtergronden die door de gebruikers zijn ingediend. Je krijgt veel waarde uit de app zonder zelfs de Pro -versie te kopen.

Pro -versie? Ja, hoewel achtergronden gratis talloze achtergronden biedt, slaat het veel speciale achtergronden op voor zijn premium individuen onder verschillende classificaties zoals AMOLED, AARDE, enz. En niet alleen dat het kiezen van de Pro -versie ook advertenties uit de apps zal elimineren van de apps zodat u de achtergronden op uw apparaat kunt opslaan.

[GooglePlay url = “”]
Walli – 4K, HD Wallpapers & Achtergronden

Walli heeft al lang de voorkeur van mij en is een locatie waard bij de allerbeste wallpaper-apps voor Android. Het heeft veel meer dan 170 topkwaliteit vectorstijl wallpapers. De wallpapers zijn opgesplitst in verschillende classificaties zoals materiaalontwerp, steden, ruimte, landschap, enz.

WALLI – 4K, HD Wallpapers is niet bijgewerkt vanwege begin 2017. Toch is het een van de allerbeste Android Wallpapers -apps in de Google Play Store.

[GooglePlay url = “”]
Galileo – Aarde Wallpapers

Galileo is mijn go-to-bron voor Earth Wallpapers. Het heeft veel meer dan honderd wallpapers van onze wereld aarde. Met deze app zie je de charme van de natuur met mooie en foto’s met hoge resolutie; evenals ze gebruiken als het achtergrond van uw apparaat. Het categoriseert alle wallpapers in verschillende classificaties zoals steden, kusten, woestijnen, velden, bergen, evenals zeeën. De app is helemaal gratis te downloaden en heeft geen enkel type advertenties.

[GooglePlay url = “”]
Google Wallpapers

De wallpaper -app van Google is redelijk goed. Het heeft heel veel ongelooflijke achtergronden en foto’s die door verschillende fotografen zijn geklikt. Het heeft ook een paar vector wallpapers van nog een wallpaper -app genaamd Walli. Het lijkt dus veel meer op een verzameling achtergronden verzameld uit verschillende bronnen in plaats van een bron van speciale achtergronden zoals ontwikkelen wallpapers. Toch heeft het veel wallpapers die er echt geweldig uitzien op uw apparaat.

Een geweldige functie van Wallpapers -app is de mogelijkheid om uw behang onmiddellijk op een dagelijkse basis te wijzigen.

[GooglePlay url = “”]
Wallhub

Wallhub is mijn huidige gewenste wallpaper -app. Het heeft veel meer dan 600 hoge hoge kwaliteit zeer weinig en abstracte achtergronden. Ik gebruik het nu al een paar maanden en ik vind het leuk. Het is zeker een van de allerbeste Android Wallpaper -apps die je in de Play Store kunt ontdekken.

De ontwerper is echt innovatief en deelt mijn soort van heel weinig vector wallpapers; En als gevolg daarvan is er geen enkele achtergrond die ik niet leuk vind. De wallpapers zijn opgesplitst in verschillende classificaties zoals abstract, minimaal, vloeistof, materiaal, enz.

Wallhub heeft zowel een volledig gratis als premium -versie. De volledig gratis versie toont geen enkele vorm van advertenties. Als u de achtergronden echter op uw apparaat wilt downloaden, moet u de premiumversie kiezen.

[GooglePlay url = “”]
Afgezien van de allerbeste wallpaper -apps die hierboven zijn besproken, krijg ik een paar van mijn wallpapers uit een paar Google+ buurten zoals Android Wallpapers, absoluut wallpaper -collectie, evenals mobiele muren van JFL. Als u van stock wallpapers houdt, kunt u talloze HD, Full HD en QHD -achtergronden downloaden uit ons wallpaper -gedeelte. De pictogrampakketten die ik gebruik, hebben ook een aantal ongelooflijke achtergronden die vooral zijn ontwikkeld om de pictogrammen in het peloton te matchen.

Dus dat zijn alle bronnen die ik gebruik voor wallpapers. Als u ook een paar apps of bronnen hebt die u boven de anderen kiest, vertel ons dan hierover in het commentaargedeelte hieronder. Probeer deze beste Android Wallpaper -apps en laat ons begrijpen als je ze leuk vindt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *