Digital Electronics

Android P haalt inderdaad de iPhone X -navigatiebaren

Google’s lopende Google I/O Developer Conference uit dat er veel nieuwe en interessante functies zien aankomen voor Android en het bijbehorende ecosysteem dat het voortbouwt, en met Android P die momenteel zijn Ver door het ontwikkelingsproces is er genoeg om onze tanden in te krijgen.

Google heeft nu wat nieuwe informatie gedeeld over hoe Android P zal werken en belangrijker nog, hoe gebruikers ermee omgaan wanneer het later dit jaar wordt gelanceerd. Sommige van die manieren zullen snel bekend lijken voor iedereen die ook een iPhone X heeft gebruikt, met de nieuwe navigatiebaren van Android P en interface die zwaar lenen van Cupertino.

“Als onderdeel van Android P, introduceren we een nieuwe systeemnavigatie waar we nu al meer dan een jaar aan werken,” zei VP van Android Engineering Dave Burke, blijkbaar zich volledig niet bewust van het feit dat hij op het punt stond Aangekondiging bestaat al elders. “En het nieuwe ontwerp maakt Android multitasking meer benaderbaar en gemakkelijker te begrijpen.”

Als Google inderdaad al een jaar aan zijn nieuwe gebaren werkt, had het waarschijnlijk net moeten opgegeven en geleend van Apple. Het is tenslotte waarschijnlijk dat velen het zullen beschuldigen.

Wanneer Android P -schepen, zullen de traditionele knoppen thuis en multitasking waar we nu allemaal aan gewend zijn verdwenen zijn. Dat betekent dat, afgezien van de achterste knop die in apps verschijnt, de enkele pilbalk onderaan het scherm de enige manier is waarop gebruikers door Android kunnen navigeren, en het lijkt verdacht lijkt op een kortere versie van de gebaarbalk ingebouwd in iOS op de iPhone X.

Het ziet er niet alleen zo uit. Het werkt ook grotendeels zo.

Als je omhoog veegt, verschijnt er een multitasking -interface met een linker of rechter veegbewegingsgebruikers door hun recente apps. Opnieuw vegen opent de app -lade, met een tik van de pil die gebruikers thuis terugkeert. Deze gebaren blijven ook werken in apps.

Het nadenken over de iPhone X van Apple, vegen rechts of links op de pil op elk gewenst moment tussen recente apps, wat zorgt voor een snelle manier om te schakelen tussen apps in plaats van een beroep te doen op zoiets als een splitscreen-modus. Dit is iets dat iOS -gebruikers leuk vinden aan de iPhone X en de gebaarbalk, en we zijn er zeker van dat Android -gebruikers dat ook zullen doen.

Ontwikkelaars kunnen nu de nieuwe Android P -build proberen, afhankelijk van het apparaat dat ze bezitten, en de definitieve versie wordt later dit jaar verzonden.

(Videobron: The Verge [Facebook])

Misschien wil je ook kijken:

iOS 11.3.1 Jailbreak: Security Researcher Jailbreaks iOS 11.3 met Cydia die op iPhone draait

Android P DP2 Beta 2 OTA Download voor Pixel, Oppo, Vivo, Mi Mix 2S, OnePlus uitgebracht via Beta -programma

Fortnite 4.1 Update compleet met patchnotities vrijgegeven, hier zijn de details erop

PUBG Mobile 0.5.0 APK, iOS Download van Engelse versie Release is op handen

Download: iOS 11.4 Beta 4 Ipsw & Ota, TVOS 11.4, WatchOS 4.3.1, MacOS 10.13.5 uitgebracht

Jailbreak iOS 11.3 / 11.3.1 / 11.2.6 op iPhone en iPad [Status Update]

Download iOS 11.3.1 IPSW-links, OTA-update met Fix voor het probleem van de reparatie van derden.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *