Digital Electronics

Amazon App voor Apple Geniet Rooid

Amazon heeft zojuist zijn iOS -app bijgewerkt die nu ondersteuning toevoegt voor de Apple Watch. Deze nieuwe update biedt individuen de mogelijkheid om producten te zoeken, te krijgen of op te slaan op hun wenslijst ideaal van de nieuwe draagbare van Cupertino.

In maart was er een stimulerend aantal rapporten op het web dat suggereerde dat de app van de internetwinkelgigant voor de nieuwe wearable van Apple net om de hoek was, waar de aankomst ook was, hoe dan ook werd bevestigd. Die dag is hier ten slotte en Amazon heeft de app geïntroduceerd op extreem extreem exact dezelfde dag wanneer Apple Watch -bestellingen voor onze deur beginnen te komen.

De nieuwe functies die verband houden met de Apple -app zijn echter beperkt tot een handvol landen. Eigenaren van de genieten van het wonen in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Japan, China, Duitsland, India, Spanje, Italië, Frankrijk en Canada zullen in staat zijn om de nieuwe spraakbeenfunctie van de app te gebruiken, evenals gekozen om te krijgen of om te krijgen of om te krijgen of Bewaar het product op een wensvermelding in de situatie die u later over dat specifieke product wijzigt.

De onlangs bijgewerkte Amazon -app voor iOS brengt eveneens een nieuwe safari -extensie met zich mee. Met de extensie kunt u producten van andere websites opslaan en deze toevoegen aan uw Amazon Desire -lijst. Als u bijvoorbeeld een boek ontdekt dat u later wilt krijgen, gaat u op de aandelenkeuze in Safari en tikt u op Wish Listing om dat boek toe te voegen aan uw Amazon, nou ja, Desire -lijst!

De app is compatibel met de handoff -functie die is geïntroduceerd in iOS 8, en als zodanig, hiermee kunt u de volledige details bekijken van een product dat u op uw horloge bent tegengekomen, op uw iPhone of iPad. In combinatie met Amazon’s gepatenteerde 1-klik koopsysteem, zorgt de gigantische retail ervoor dat uw koopervaring zowel snel als gemakkelijk is.

Als u een gewone koper van Amazon bent, is er geen methode die u moet laten doorgaan bij deze update. De app is absoluut gratis te downloaden vanuit de App Store, evenals voor uw gemak, we hebben de onderstaande directe downloadlink toegevoegd. Als u de app al hebt geïnstalleerd, introduceert u de App Store en tik u op het tabblad Updates om de huidige update in te dienen.

(Download: Amazon voor iOS in de App Store)

Zorg ervoor dat u onze iPhone Apps Gallery en iPad Apps Gallery inspecteert om nog veel meer apps voor uw iPhone, iPad en iPod Touch te bekijken.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *