Digital Electronics

Carrier Logo Fixer voor iPhone 3.1.2 Jailbreak

Een geschikte app voor het verzorgen van het ontbrekende provider-logo-probleem in Jailbroken, evenals ontgrendelde iPhone 3G/3G’s met 3.1.2+ firmware is uitgebracht in Bigboss & Planet- iPhones Repository op Cydia.

Voor firmware 3.1+, zal uw providerlogo screenen als het niet wordt getoond, niet op de juiste manier werken als u een onbekende koerier gebruikt.

Inorder om deze app in te stellen, Goto “Cydia” op uw ontgrendelde evenals jailbroken iPhone 3.1.2, bladert u naar de app “Carrier Logo Fixer” en heeft deze app ingesteld. Zorg ervoor dat u de repository “Bigboss & Planet-Iphones” in Cydia hebt toegevoegd voordat u uw browse maakt voor deze app.

Nadat u de app hebt geïnstalleerd, start u uw springplank opnieuw.

Voila! U moet nu uw provider -logo weer op locatie op een jailbroken hebben en ontgrendelde iPhone 3G/3G’s die op firmware 3.1.2 worden uitgevoerd.

Opmerking: deze app werkt mogelijk niet op de juiste manier voor u als uw provider onbekend is of op een niet -ondersteunde lijst voor deze app. Geef in dat geval deze afwisselende gids een poging voor het oplossen van het ontbrekende Provider -logo -probleem op iPhone 3G/3GS Running Firmware 3.1.2.

UPDATE 1: Ultrasn0W 0.92 is vrijgegeven die het ontbrekende provider -logo/naam op de ontgrendelde iPhone 3.1.2 -firmware oplost. Voor veel meer info, voldoet aan de hier gepubliceerde gids.

Je kunt me op Twitter naleven of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om jezelf op de hoogte te houden van alle huidige iPhone -jailbreaken en releases ontgrendelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *