Digital Electronics

3 Beste evenementenorganisatoren voor Android

Bent u een organisator van evenementen, of moet u een evenement plannen en efficiënt beheren? Er zijn apps die je daarmee kunnen helpen en vandaag hebben we ideeën voor de 3 beste evenementenorganisatoren voor Android.

In het vorige bericht spraken we over hoe een deelnemer het beste evenement kon vinden om zijn avond te passeren. Wat gebeurt er met de mensen die echt een dergelijk evenement willen maken? Krijgen ze daarvoor ook geen nuttige Android -applicaties? Natuurlijk doen ze dat.

Hieronder presenteren we 3 Android -apps die een organisator van evenementen absoluut op zijn/haar apparaat zou moeten hebben. Lees en ontdek hoe u eenvoudig de activiteiten die u hebt gemaakt kunt beheren en hoe u ze kunt laten opvallen.

3 beste evenementenorganisatoren voor Android

1. Eventbrite Organizer: maak uw evenement

Nou, eerst moet je je evenement maken. Met Eventbrite Organizer kunt u eenvoudig de go-to-pagina voor uw aanwezigen maken. Daar kunt u informatie opnemen over de locatie of plaats, tijd en dag van uw evenement. Bovendien kunt u essentiële details bewerken, inclusief de hoeveelheid en prijzen van tickets en hun type. Krijgen studenten bijvoorbeeld korting?

Ten slotte is deze app uw privé-assistent wanneer u uw ticket-sales moet controleren, de aanwezigheid van uw evenement live moet zien of de tickets bij de ingang scant.

[GooglePlay url = ””]
Mis niet: toegang tot een Android -apparaat op afstand van een andere Android of pc

2. Hootsuite: promoot uw evenement

Nu je een evenement hebt gemaakt, moet je het promoten en grip krijgen. Verspreid het woord en overtuig mensen om tot uw activiteit te komen. De eerste plaatsen waar je zoiets zou moeten gaan doen, zijn (natuurlijk) sociale mediasites of apps. Niemand wil echter een aparte post maken voor elk van zijn sociale media -accounts.

Met Hootsuite kunt u uw berichten plannen en schijnbaar promoten wat u wilt op elke sociale mediasite tegelijk. De functie Autoschedule laat het apparaat ook beslissen wanneer de beste publicatietijd zou zijn. Begin met het promoten van uw evenement met behulp van het onderstaande app -vak.

[GooglePlay url = ””]
Lees ook: 5 minimalistische Android -apps voor de minimalisten

3. Mailchimp: e -mailpromotie is belangrijk

Natuurlijk moet je de kracht van de oude goede mailinglijst nooit vergeten. MailChimp kan u helpen om verbluffende e -mails te maken met behulp van de sjablonen en deze ook tegelijkertijd naar iedereen in uw mailinglijst sturen.

MailChimp kan ook worden gekoppeld aan de Eventbrite Organizer -app. U kunt de e-mails exporteren van degenen die hun tickets hebben geboekt bij de Eventbrite-app en deze toevoegen aan uw evenementenmailinglijst, waardoor uw Close Fan-Base groeit.

Ten slotte laat MailChimp u zowel het percentage van degenen die daadwerkelijk de e -mail hebben geopend als de inkomsten die u heeft gemaakt van links die u in de post zelf hebt opgenomen, controleren.

[GooglePlay url = ””]
Deze 3 apps zijn alles wat je nodig hebt om je evenement op gang te krijgen. Veel plezier en zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Lees volgende: hoe u het lettertype op Android -apparaten kunt wijzigen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *