Uncategorized

Major Google Maps Update voor iOS, Android onthuld met nieuwe gebruikersinterface, Uber en OpenTable Integration

Google’s Maps -service is tegenwoordig ongeveer net zo prominent als zijn browse -engine, evenals naast de webservice, de enorme G heeft een gezamenlijke inspanning geleverd om de navigatie voor mobiele gebruikers te verbeteren. Degenen die een Android schommelen, krijgen bijna altijd het veel betere einde van de updates voor zover Google is, maar erkent dat iOS -individuen nog steeds een cruciale demografie zijn voor zover het bereik in aanmerking wordt genomen, heeft de Android -maker zojuist een nogal aanzienlijk onthuld Update voor mensen op iPhone en iPad naast individuen die zijn eigen mobiele besturingssysteem hebben.

Beide apps – zelfs de versie die is ontdekt in de App Store – zullen onderworpen zijn aan een aantal sterke esthetische tweaks volgens de nieuwe inspanningen van Google met Android 5.0 Lollipop, en zoals je in de onderstaande screenshots zult zien, alles is veel Reiniger en veel gemakkelijker te verwerken.

Google heeft nooit ijdelheid geprioriteerd boven functionaliteit, evenals zo, ondanks de welkome aanpassingen aan het algemene uiterlijk van kaarten, de verschillende eigenaardigheden van materiaalontwerp zullen de apps ook veel bevredigender en comfortabeler maken om te gebruiken. De gelaagde stijl waar Early Adopters of Lollipop plezier in hebben genomen, begint te druppelen over de hele app-line-up van Google, evenals kaarten is slechts de huidige geverifieerde ontvanger.

Ook in het offing is integratie met Uber, wat geschikt is als u vaak van locatie naar plaats beweegt. Uber heeft zichzelf goed gevestigd als een betaalbare maar toch premium taxiservice met veel toegewijde klanten in de afgelopen jaren, evenals wanneer deze update is uitgerold, kunnen Uber-individuen routes inspecteren en tarieven voor opgeslagen Routes in kaarten.

Met OpenTable Support verschijnt ook voor kaarten die in de Verenigde Staten zijn gevestigd in de Verenigde Staten, kunnen individuen tafels boeken en reserveringen maken zonder zelfs de MAPS -app te verlaten.

We hebben gekoppeld aan de onderstaande apps, maar hoewel Google deze updates heeft onthuld, zijn ze duidelijk nog een paar dagen vanaf prime time. Ook ook, de apps zijn absoluut gratis te downloaden, dus het is geen schade om ze voor een draai aan te brengen.

(Download: Google Maps voor iOS / Android)

Zorg ervoor dat u onze iPhone -apps -galerij en iPad -apps -galerij inspecteert om veel meer apps voor uw iPhone en iPad te bekijken, evenals ook onze Android -apps -galerij om veel meer apps voor uw Android -apparaat te bekijken.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *