Uncategorized

Alcatel OneTouch Idol 3 Review: een van de allerbeste budgetplan smartphones van 2015 [VIDEO]

Terwijl er een aantal Android -smartphones zijn, precies hoe veel van die gadgets premium specificaties hebben, evenals een kostenlabel van $ 249 off-contract? De Alcatel OneTouch Idol 3 is een nieuwe smartphone die de markt raakt – aangeboden op 21 mei 2015 – dat u misschien wilt nadenken of u een budgetplan hebt en op zoek bent naar een nieuwe telefoon.

De nieuwste smartphone van Alcatel is volledig ontgrendeld en klaar om te worden gebruikt op elk type GSM -netwerk dat zowel LTE en HSPA+ondersteunt. Het heeft een 5,5-inch Full HD IPS-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 die binnenkomt op 401ppi-pixels per inch. Dit scherm is uitstekend wanneer het kleur, scherpte, evenals het zien van mogelijkheden binnen en van buitenomgevingen betreft.

Qua specificatie heeft de Idol 3 uitstekende specificaties die nadenken over de kostentag:

Octa-core 64-bit 1,5 GHz Snapdragon 615

Adreno 405 GPU

Dubbele band wifi 802.11n

Bluetooth 4.1 le

NFC

1,2-watt Double JBL Front overgave met spreker

13MP achter om met videocamera met Sony IMX214 -sensor

8mp voorkant om te gaan met groothoekcamera

16 GB opslag opslagopslag

Uitbreidbaar met een microSD die maar liefst 128 GB ondersteunt

2 GB RAM

2910 MAH -batterij

Inhoud:

In de doos krijg je een muurlader, JBL topkwaliteit in-ear hoofdtelefoons, micro-USB-kabeltelevisie voor opladen en synchronisatie, evenals een SIM-uitwerptool. De JBL in-ear hoofdtelefoon is een geweldige touch, omdat het iets is dat je niet ziet, zelfs niet met veel vlaggenschip-smartphones. De oortelefoons hebben een ingebouwde microfoon samen met een platte kabeltelevisiestijl om verwarring te voorkomen.

Ontwerp:

Hoewel de Idol 3 niet is gemaakt van metaal of aluminium zoals die high-end vlaggenschipgadgets van Apple, Samsung, HTC enz., Geschilt het helemaal niet betaalbaar. Het heeft een duurzame stijl die lijkt alsof het hoort bij die duurdere vlaggenschipapparaten. Het heeft een plastic achteromslag met een satijnachtige structuur samen met metalen trim aan de randen waardoor het veel meer een premium apparaat aanvoelt.

Weergave:

Alcatel stelt dat de Idol 3 is ontwikkeld met wat de Business Phone Calls Technicolor-kleur innovatie verbetert om levendige filmische kleuren te creëren, evenals het resultaat is een opmerkelijk 5,5-inch scherm 1920 x 1080 dat uitstekend is voor uw video’s, games, games, games, games, ook als gebruik van alle andere apps.

Het bekijken van hoeken waren aangenaam, omdat het beeld van hoge kwaliteit waar bleef, zelfs toen ik de telefoon noemde. Zowel binnen als buiten zien waren geen probleem. Ik zou willen toevoegen, wanneer het de helderheid betreft, overtrof dit scherm de helderheid bij het veranderen van alle methode. Het is extreem helder, wat nooit slecht is om zo helder te gaan als dat nodig is. Vooral als u foto’s of video’s met de camera fotografeert.

OS evenals functies:

De Idol 3 bevat Android 5.0.2 Lollipop. Het is heel dicht bij de voorraad Android met een heel kleine huid bovenop. Dit is bevredigend, omdat talloze producenten hun gadgets lijken te villen en op te blazen met onnodige apps. Alcatel’s gadget lijkt dat probleem niet te hebben.

Fysiek is de plaatsing van de aan / uit -knop op de Idol 3 niet de beste. Het ligt aan de linkerkant dicht bij de bovenkant van de gadget en bij het gebruik, het is een worsteling die het probeert te bereiken. Er is een reparatie hieraan – nou, ik zou zeggen dat het een oplossing is. Het beschikt over een dubbele tap-schermfunctie die helpt bij het ondersteunen van de situatie van de stroom/slaapknop. Tik op het scherm om wakker te worden, evenals opnieuw dubbele tap terwijl het scherm is ingeschakeld om te vergrendelen. Het is een nuttige functie bij het bedienen van de gadget één hand.

Een andere leuke functie is omkeerbaarheid. Vanwege de dubbele luidsprekers op de voorzijde en de microfoons die zowel aan de onderkant van het apparaat en de onderkant van het apparaat worden geplaatst, kunt u de omkeerbare functie toestaan ​​en de telefoon de beste kant omhoog of ondersteboven gebruiken. Dus als het betrekking heeft op het aannemen van oproepen, maakt het niet uit welke methode u het apparaat opneemt. Locatie van de bovenste of onderste luidspreker van de telefoon naar uw oor, evenals de gadget schakelen naar welke spreker ooit de beste kant is. Dit is iets dat ik nog niet heb gezien op enige vorm van andere smartphone.

Best netjes.

Audio:

Ik was nogal verbaasd over het verwijderen van hoge kwaliteit van muziek van de front-facing dubbele JBL-luidsprekers van de Idol 3. Het was een uitstekende ervaring toen het betrekking had op het zien van films, video’s en naar muziek luisteren. Extreem luid, hoe uniek ook en afgerond ruis die ik moet zeggen.

Camera:

De naar achteren gerichte 13MP videocamera met Sony IMX214-sensor maakt 1080p-video en maakt fatsoenlijke foto’s. Ik zag talloze foto’s die ook verzadigd waren. Toen het betrekking had op situaties met weinig licht, was het niet de allerbeste die er is. Het beschikt ook over verschillende videocameramodi zoals Time-Lapse, HDR, Panoramic en Handbook-modus.

Als je graag selfies maakt, helpt de groothoek 8MP-video-camera aan de voorkant je de ideale Instagram-foto te maken. Het maakt ook 1080p -video. Maar de videocamera aannull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *