Uncategorized

Apple werkt blijkbaar aan een grotere mogelijkheden 128 GB iPad 4

nog een dag, evenals nog een iOS -gadget -gericht rapport, dit keer gericht op vermoedens rondom Apple’s intentie om nog een iPad -ontwerp te introduceren in hun bestaande productlijn. Er is de afgelopen weken veel discussie geweest over wanneer Apple hun bestaande iPad -modellen zal opfrissen, die discussie nog steeds aan de gang is, maar in de tussentijd lijkt het erop dat het op Cupertino gebaseerde bedrijf van plan is een enkel nieuw iPad -ontwerp in de bestaande gadget te introduceren bereik.

De vermeende gadget wordt niet in de herfst onder de classificatie van een bijgewerkte en verbeterde specificatie, maar zal in plaats daarvan dienen om de bestaande iPad-variëteit van de vierde generatie te complimenteren door mogelijk bovenaan de hiërarchie te komen met een langdurige opslagcapaciteit. De huidige iPad van vierde generatie wordt aangeboden in 16, 32 en 64 GB-varianten, met sommige hoeken die suggereren dat het nieuwe apparaat, dat een nieuw SKU-nummer brengt, 128 GB aan interieuropslag aanbiedt.

Aanvullende theorieën over de binnenkort te vrijgegeven gadget wijzen ook op het potentiële dat de gadget uniek wordt aangeboden aan overheidsbedrijven en academische instellingen. Apple heeft in het verleden aangetoond dat ze veel meer zijn dan klaar zijn om variaties van bestaande producten voor dit type gebruik te maken, zodat het niet buiten de rijken van de mogelijkheid is dat precies hetzelfde zal plaatsvinden met deze nieuwe versie van de vierde Generatie iPad.

Hoewel de info op dit moment zeer beperkt is op de hardware, is de kans dat het de precieze exact dezelfde stijl zal functioneren, evenals esthetiek als de huidige ontwerp -iPads, naast het komen met de zwarte of witte kleuropties. De gadget wordt aangeboden als alleen Wi-Fi-keuze of met mobiele vaardigheden aan boord en moet worden aangeboden met disconteringsvoet voor bulkaankoop met academische verkooppunten.

De verkregen informatie over het nieuwe product suggereert dat interieurvoorraden zijn bijgewerkt met vier nieuwe SKU’s, allemaal met betrekking tot de iPad. Elk ontwerp van de nieuwe gadget heeft een variatie van de p101 op het uiterste een beschrijving gegeven, een identificatie dan verwijst naar de kleur van het apparaat, evenals de waarheid dat het wordt geclassificeerd als een premium model. Extra info zal waarschijnlijk de komende weken worden aangeboden over deze nieuwe hardware. De rest van ons zal echter waarschijnlijk tot de herfst moeten wachten op een echte iPad -verversing.

(via 9to5Mac)

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *