Digital Electronics

VR MECH MISCE LINK: de telefoon in uw zak

in het proces van het maken van een zelfgemaakt mech-strijdspel met robotachtige pilottanks die in staat zijn om de cockpit onafhankelijk van de bewegingsrichting te draaien, realiseerde [Florian] dat Het idee was intuïtief voor mensen, implementeren in een VR-game had uitdagingen. Kortom, wanneer het lichaam de beweging waarneemt, voelt echter niet de verwachte acceleratie en het momentum, kan bewegingsziekte het gevolg zijn. Een cockpitaanzicht die aanpassingen afzonderlijk van vooruitgang van de toekomst het probleem verermert.

Om dit aan te pakken, wenste [Florian] een draaistoel te gebruiken om de “heupen” van Mech weer te geven. Dit zou de rijrichting beheren, evenals hulp bieden essentiële fysieke feedback. Hij dacht aan een hardware-encoder voor de stoel toen hij zich realiseerde dat hij er al een in zijn zak had: zijn iPhone.

Door een HTML-pagina te maken die toegang heeft tot de positionering van de smartphone, was er geen app-instelling nodig om de positionering van de telefoon naar zijn game te sturen via een websoflik in eenheid. Hij wartelt zijn stoel fysiek om te sturen en is volledig vrij om rond te kijken met behulp van de VR-headset, gescheiden van de rijrichting. Wil je het voor jezelf proberen? Download het van de Github-repository van [Florian].

Een video is hieronder ingebed, maar als u denkt aan details, zorg er dan voor dat u de samenvatting van de inzichten van [Florian] ook inspecteert, evenals technieken voor het vermijden van bewegingsziekte in een VR Mech-cockpit.

Deze taak integreert een fysiek aspect in de VR-omgeving, maar er wordt ook netjes in de andere richting uitgevoerd; Hoe zit het met het opsporen van uw stationaire fiets met een VR-headset en Google Street Bekijk gegevens?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *