Digital Electronics

LG in IFA 2015 – Wat te verwachten van LG?

Terwijl we doorgaan met het bekijken van de IFA 2015, zullen we nog een paar smartphonefabrikanten bekijken en wat we denken dat ze de tafel gaan geven. Het allerbeste aan een show als dit is dat je nooit begrijpt welke verrassingen je misschien tegenkomt. Het enige dat we begrijpen is dat de grootste spelers in consumentenelektronica naartoe gaan met de televisie en laptopmakers die een uitstekende tijd hebben.

We begrijpen allemaal dat de IFA een van de grootste kalenderevenementen is als het gaat om het gebied van smartphones en of het wordt beslist of niet, kunnen we altijd een uitstekende verklaring verwachten van alle algemeen bekende smartphonefabrikanten en LG is geen uitzondering hiervoor.

De LG G4 is waarschijnlijk de allerbeste smartphone geweest die zowel door het bedrijf als zonder twijfel kan worden geïntroduceerd, we kunnen stellen dat het tot nu toe een van de allerbeste camerasensoren heeft op elk type smartphone. Hoewel het misschien niet wordt vergeleken met de hoogwaardige vlaggenschepen van andere fabrikanten, is het daar zeker. We begrijpen wel dat LG de voorkeur geeft aan al zijn vlaggenschepen in zijn eigen evenementen die eerder in het jaar werden gehouden. Maar hier kunnen we echter een update van de profet -serie van de G Pro verwachten. Dit kan de G Pro 3 of misschien de G4 Pro worden genoemd, wat suggereert dat hij meer typisch heeft bij de reeds geïntroduceerde vlaggenschip G4 in plaats van een nieuw ontwerp te zijn in een andere productlijn. Beide methoden Het is een grootscherm phablet, het betekent dat het rechtstreeks zal strijden met de onlangs onthulde Samsung Galaxy Note5 evenals de Galaxy S6 Plus naast de iPhone 6 Plus. We kunnen een groot Quad HD-scherm verwachten, een bovenkant van de variëteitcamera en een flinke prijstagel om dat ook te matchen.

Het meeste vermoedens beweert dat LG kan worden verleid om een ​​nieuwe versie van zijn smartwatch te introduceren, op voorwaarde dat er rapporten zijn dat Samsung echter allemaal specifiek is om de nieuwe Gear S2 bloot te leggen. Het is echter specifiek dat het bedrijf enorm op zijn tv zal worden geïntroduceerd, omdat het al is geverifieerd voor nieuwe ontwerpen die op het scherm in Berlijn zullen staan, waaronder “World’s First” 55 en 65 inch 4K HD OLED-aanbiedingen-ze zijn ook platte in plaats van afgeronde televisies.

Om te ontdekken wat LG in petto heeft en welke nieuwe gadgets het mogelijk op de IFA 2015 op 3 september introduceert, blijf hier bij DroidViews op de hoogte voor meer informatie.

Volgende lezen: Scherm inkeping – een geweldig of arm ding? Onze eerlijke mening

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *