Uncategorized

Installeer Sony Concept 6.0.1 Marshmallow ROM op Xperia Z3

Sony lanceerde onlangs een interessant nieuw programma genaamd The Sony Concept. Dit programma beschikt over een AOSP (Stock Android) -build van de huidige versie van Android – Marshmallow 6.0.1. Sony Concept Software brengt Marshmallow naar een select aantal apparaten in de Xperia -lijn. De Xperia Z3 Compact is een van de weinige smartphones die Sony heeft opgenomen in zijn conceptprogramma.

De Xperia Z3 is nog steeds een behoorlijk goede smartphone in 2016. Het wordt geleverd met een 5,2 inch full HD-scherm en een quad-core Snapdragon 801-processor. Je krijgt ook 3 GB RAM, 16 GB / 32 GB interne opslag en een 20,7 MP CAM op de achterkant.

In het bericht van vandaag gaan we de beste manier bespreken om Sony Concept 6.0.1 Marshmallow ROM op de Z3 te installeren. De Z3 draait momenteel op Android 5.1.1 Lollipop. Als je hebt gewacht op de Marshmallow -update, kan het iets langer duren voordat Sony een beslissing neemt om het uit te duwen. Tot nu toe zijn hier weinig tekenen van geweest. Dus als je niet kunt wachten op de officiële update, kun je de Sony-conceptroute volgen en een ervaring uit de eerste hand krijgen van Marshmallow.

Flash Sony Concept Marshmallow ROM op Xperia Z3

Volg deze basisstappen om een ​​back -up te maken van uw TA -partitie (extreem cruciaal omdat deze de DRM -toetsen van de telefoon opslaat) en de Sony -concept marshmallow -firmware op de Z3 te flashen.

Voorwaarden

Sony Concept Marshmallow FTF -bestand: d6603_marshmallow_concept.ftf | Spiegel.

FlashTool – hier.

TA -back -upgereedschap – hier.

Om te beginnen raden we u aan wateren te testen met alleen het flitsen van de marshmallow -ROM. U kunt de bronlink volgen als u wilt rooten, een op maat gemaakt herstel flashen, Xposed en andere functies inschakelen.

Het installeren van de Marshmallow -firmware is heel eenvoudig. Volg gewoon de twee onderstaande stappen.

Stap 1: Back -up TA -partitie
Een van de meest cruciale dingen om te overwegen bij het wijzigen van een Sony Xperia -telefoon is een back -up van de TA -partitie. De reden is dat deze partitie de DRM -toetsen speciaal voor uw telefoon opslaat. Functies zoals beeldverwerking zijn afhankelijk van deze sleutels voor kwaliteit.

Uit de TA -back -uptool die u hierboven hebt gedownload los. Sluit nu uw Z3 aan op uw computer. In de map Upniped TA Backup Tool vindt u een bestand met de naam Backup-ta.bat. Voer het bestand uit en volg de stappen.

Stap 2: Installeer marshmallow -firmware met behulp van de flashtool
Download en installeer de flashtool vanuit de bovenstaande link. Zodra je dat hebt gedaan, volgde deze basisstappen:

Open Explorer. Ga naar C: \ flashtool \ stuurprogramma’s. Dubbelklik op FlashMode en Fastboot om de twee stuurprogramma’s te installeren.

Kopieer het Marshmallow TFT -bestand dat hierboven is gedownload naar C: \ Users \ YourName \ .FlashTool \ FirmWares.

Open de flashtool. Klik op Flash-apparaten-> Flash-modus. U kunt nu het Marshmallow TFT -bestand zien dat u in de vorige stap hebt gekopieerd.

Controleer nu Apps_Log en UserData -opties.

Klik op Flash. Volg de stappen; Wanneer de flashtool u vraagt ​​om scripts te gebruiken, klikt u op Nr.

De Flashtool begint nu met het knipperen van de Marshmallow -firmware op uw Xperia Z3. Het proces kan een tijdje duren, dus blijf geduldig. Nadat het knipperen is voltooid, controleert u of er software -updates beschikbaar zijn.

Laat ons weten hoe je de AOSP -marshmallow -ervaring op je Xperia Z3 leuk vindt.

Zie ook:

Installeer Sony Aosp concept marshmallow ROM op Xperia Z3 Compact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *