Digital Electronics

Apple geniet van Series 4 ECG -functie ons alleen bij de lancering, 4 nieuwe geniet van gezichten met betrekking tot alle ontwerpen met WatchOS 5

Apple onthulde gisteren zijn nieuwe iPhone -line -up, maar waarschijnlijk het meest fascinerende verklaring van het evenement was de Apple Geniet Series 4. Hoewel we met bijna zekerheid begrepen dat er tijdens dit evenement een nieuwe Apple zou genieten, stal de nieuwe draagbare de show dankzij het grotere, hogere resolutie-display, evenals een aantal nieuwe gezondheidsgerichte functies.

Een van die kenmerken is de toevoeging van een elektrocardiogram of ECG. Gebruikt door professionals om hartomstandigheden zoals atriumfibrillatie te screenen, gebruikt de ECG -functie een hartslagsensor aan de achterkant van de appel geniet ervan in combinatie met elektroden die in de achterkant zijn ontwikkeld naast de opnieuw ontworpen digitale kroon.

Wanneer een individuele locaties op hun vinger op de digitale kroon worden gelokt, produceren ze een gesloten lus, waardoor het geniet van een ECG-lezing in slechts 30 seconden. Dat is een potentieel levensreddende functie, maar het wordt alleen aangeboden in de Verenigde Staten en zelfs nog veel meer teleurstellend, het zal ook niet worden aangeboden wanneer de Apple geniet volgende week te koop is.

De reden dat de ECG -functie niet buiten de Verenigde Staten wordt aangeboden, is waarschijnlijk een met betrekking tot de bureaucratie die nodig is om een ​​dergelijke functie internationaal te introduceren. Apple stelt dat de functie de FDA goed is verstrekt, maar die alleen van toepassing is op de staten.

We zouden verwachten dat vergelijkbare stappen worden gezet om de ideale vakjes aan te vinken die nodig zijn om een ​​wereldwijde introductie in te stellen tot bloei, hoewel we geen concept hebben hoe lang dat kan duren. Het is ook niet verwijderen waarom Amerikaanse personen de functie ook niet op de dag van de dag zullen krijgen.

Er is echter wat Apple Watch-gerelateerd goed nieuws, waarbij er vier nieuwe Apple geniet van gezichten met betrekking tot oudere wearables zolang ze naar WatchOS kunnen lopen 5. Dat is allemaal Apple Watches Bar de originele, voor degenen die zich afvragen.

De vier nieuwe gezichten omvatten de ademende deal met die verbonden is met de bestaande functie met exact dezelfde naam, naast de beëindiging en waterovereenkomst met die Apple debuteerde op het podium.

Misschien wil je ook inspecteren:

iPhone XS vs XS Max vs XR vs X [Specs Vergelijking]

iOS 12 GM Release Opmerkingen: functies en nieuwe wijzigingen gedetailleerd

iOS 12 Releasedatum van de definitieve versie aangekondigd

iPhone XS / XS Max 10W Snelle draadloze oplader: hier zijn de allerbeste

Download iOS 12 GM IPSW -links en OTA -update voor iPhone en iPad

iPhone XS Max vs XR vs Galaxy Note 9 [Grootte vergelijking]

Download iOS 12 GM configuratieprofielgegevens zonder designeraccount

Download iOS 12 GM IPSW -links en ingesteld op iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *