Uncategorized

Hoe u kunt voorkomen dat uw Samsung -smart -tv een paar dagen geleden op u af liet afluisteren

, bleek dat de spraakherkenningsfunctie in veel Samsung -smart -tv’s een los geklets kon ophalen en de overblijfselen van uw privégesprekken door kunnen duwen door aan derden. Het is niet de meest schokkende invasie van de privacy die we ooit hebben gehoord, maar het is toch nogal alarmerend, en als u wilt weten hoe u kunt voorkomen dat uw voorkamer-tirades adverteerders, analysebedrijven en andere geïnteresseerde entiteiten bereiken, hebben we een gids hieronder .

Het digitale tijdperk heeft een aantal geweldige apparaten en producten voortgebracht. We kunnen onszelf vermaken, productiever zijn en in een oogwenk communiceren met anderen over de hele wereld. Maar waar smartphones en computers voor altijd onder de microscoop staan ​​met betrekking tot privacy, halen televisies zelden de krantenkoppen om dergelijke redenen.

Dit was natuurlijk totdat de kleine lettertjes van het Smart TV Privacy -beleid van Samsung aan het licht kwamen, waarin het Koreaanse bedrijf opmerkt dat “gesproken woorden inclusief persoonlijke of andere gevoelige informatie [worden vastgelegd en wordt overgedragen aan een derde partij door uw gebruik van uw gebruik Spraakherkenning.”

Er zijn eindeloze redenen waarom wat u voor de doos zegt, waardevol kan zijn. Adverteerders kunnen bijvoorbeeld een algemene, onvervalste reactie meten op wat ze uitbrachten, maar hoewel marketing een belangrijk onderdeel is van het digitale spectrum, zou u, als een Samsung -eigenaar van Samsung, misschien niet willen voldoen.

In tegenstelling tot andere privacy-gerelateerde controverses, is er echter een gemakkelijke manier om uw discussie te voorkomen over wat te koken voor het avondeten Samsung en de gesponsorde trawanten. De dag dat u een maaltijdbeslissing en uw smart -tv overweegt, bombardeert u snel met voedseladvertenties, maar gelukkig kunt u voorkomen dat u de details van uw inactieve chat lekt door de onderstaande stappen te volgen.

Stap 1: Pak uw Smart TV -afstandsbediening, druk op de menu -knop en scrol naar Instellingen> Smart Functies.

Stap 2: Navigeer vervolgens naar spraakherkenning en schakel deze uit.

Winst! Je kunt genieten van je Breaking Bad of Better Call Saul in vrede, veilig in de wetenschap dat Samsung niet luistert en je gesprekken elders straalt.

Het enige echte nadeel is dat spraakherkenning volledig is uitgeschakeld, wat betekent dat je het helemaal niet kunt gebruiken.

Het is echter een kleine prijs om te betalen, vooral gezien het feit dat de functie niet zo verfijnd is.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *