Uncategorized

Instagram voegt landschaps- en portretformaten toe

Een van de meest populaire toepassingen voor het delen van foto’s heeft zojuist een enorme aankondiging gedaan waarin staat dat er nu niet langer de verplichting is voor alle foto’s en video’s die worden geüpload naar de service om vierkant te worden bijgesneden. Dit is enorm nieuws, gezien het feit dat veel gebruikers normaal moesten besluiten om verschillende square-gewasgereedschappen van derden te gebruiken om te passen bij foto’s van verschillende beeldverhoudingen in een vierkant gewas, zodat ze het op Instagram kunnen publiceren zodat iedereen het kan zien.

In hun officiële verklaring verklaarde Instagram:

“Square -formaat is en zal altijd deel uitmaken van wie we zijn. Dat gezegd hebbende, het visuele verhaal dat je probeert te vertellen, moet altijd op de eerste plaats komen, en we willen het eenvoudig en leuk voor je maken om momenten te delen zoals je wilt. Het blijkt dat bijna een op de vijf foto’s of video’s die mensen posten niet in het vierkante formaat staan, en we weten dat het niet gemakkelijk is geweest om dit soort inhoud op Instagram te delen: vrienden worden uit groepsfoto’s, het onderwerp Van je video voelt krap aan en je kunt de Golden Gate Bridge van eind tot eind niet vangen. Wanneer u nu een foto of video kiest, kunt u op het formaatpictogram tikken om de oriëntatie aan te passen aan portret of landschap in plaats van vierkant. Zodra je de foto hebt gedeeld, verschijnt de volledige versie ervan al je volgers in feed op een mooie, natuurlijke manier. Om het schone gevoel van uw profielrooster te behouden, verschijnt uw bericht daar als een in het midden geknipt vierkant ”.

Vanaf nu als u uw Instagram -feed opent, zult u merken dat afbeeldingen en video’s worden weergegeven in hun native grootte en beeldverhouding. Dus niet veel meer om verschillende achtergronden te zien, zoals een kunstmatig vervagingeffect of gekke kleuren om de lege ruimtes te vullen in die derden vierkante gewastoepassingen. En voor degenen die de foto’s nog niet kunnen zien, geeft het alleen aan dat u uw applicatie nog niet hebt bijgewerkt.

Ga gewoon naar de onderstaande Link van Google Play Store en werk je Instagram bij.
De meest actuele lopende versie is 7.5.

[GooglePlay url = ””]
Lees volgende: Hoe Dark Mode in te schakelen in Google Photos -app voor Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *