Digital Electronics

Apple zal CRB niet charmeren om songwriter royalty’s samen met Spotify, Google

te stimuleren in een wereld waar Spotify, Google, Pandora en Amazon hun krachten hebben gebundeld om US Copyright Nobility Board te charmeren die de royalty Apple wordt betaald aan songwriters en zal duidelijk de vreemde zijn.

In de uitspraak zullen songwriters een extra 44%krijgen, en volgens een rapport van Variety, is het bedrijf van mening dat de beslissing muzieklicentiehouders schaadt naast auteursrechteigenaren.

De Copyright Nobility Board (CRB) heeft in een gesplitste beslissing onlangs de Amerikaanse mechanische wettelijke tarieven uitgegeven op een manier die zowel ernstige procedurele als inhoudelijke zorgen verhoogt. Indien gedelegeerd stand, schaadt de beslissing van de CRB zowel muzieklicentiehouders als auteursrechtenigenaren. Dienovereenkomstig vragen we het Amerikaanse Hof van Beroep om het D.C. -circuit om de beslissing te evalueren.

Apple zal echter niet lid worden van de andere grote spelers in het schreeuwen van muziek, waardoor dat een stap is die al lof is van verschillende songwriting -organisaties. Iedereen haalt echter veel spot van David Israelite, CEO van de National Music Publishers ‘Association. Volgens hem zijn zowel Spotify als CO gewoon “Tech -pestkoppen die de songwriters die hun diensten mogelijk maken niet respecteren of waarderen.”

Toen de Music Modernisation Act uiteindelijk wet werd, was er hoop dat het een nieuwe dag van verbeterde relaties tussen zowel digitale muziekdiensten als songwriters aangaf, ‘verklaarde Israëliet in een verklaring. “Die hoop werd vandaag uitgepakt toen Spotify en Amazon een beslissing namen om juridische stappen te ondernemen tegen songwriters in een schandelijke poging om hun betalingen met bijna een derde te verlagen.

Hij nam ook de tijd om Apple Music te noemen omdat hij niet aan het pak naleerde, en verklaarde dat het “een goede vriend blijft voor songwriters.” Apple zal vermoedelijk hopen dat dit een punt is dat terugkomt in zijn voordeel, hoewel we daar misschien een beetje overdreven cynisch zijn.

Of misschien zijn we dat niet.

(Bron: Variety)

Misschien wil je ook inspecteren:

Downgrade iOS 12.1.4 naar iOS 12.1.1 Beta 3 voor jailbreak [gids]

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 met UNC0ver en Cydia opgezet, hier is precies hoe [tutorial]

Jailbreak iOS 12.1.4 met behulp van Luca’s WebKit -exploit kan binnenkort mogelijk zijn

Download iOS 12.1.4 IPSW -links, OTA -update met een belangrijke FaceTime Bug -patch

Download iOS 12.2 Beta 3 IPSW -links, OTA -update voor uw iPad of iPhone

Beste Galaxy S10 / S10+ / S10E Situatielijst: hier zijn de must-haves voor bescherming

Galaxy S10 / S10+ / S10E schermbeschermer met gehard glas: hier zijn de allerbeste

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple, evenals het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *