Digital Electronics

Android 10 -update: wanneer krijgt uw telefoon deze?

Officieel uitgebracht op 3 september 2019, is Android 10 al beschikbaar voor elke Google Pixel -smartphone tot nu toe. Vital heeft ook de update voor de vitale telefoon vrijgegeven. OnePlus 7 Pro en OnePlus 7 hebben ook de Android 10 -update ontvangen van OnePlus. Maar zoals elk jaar hebben de meeste Android -gebruikers een vraagteken in hun leven.

Android 10 -update voor apparaten van grote OEM’s

Dat is als uw telefoon zelfs de Android 10 -update krijgt. De ongelukkige waarheid is dat veel Android -smartphones het nooit zullen krijgen. En sommige van hen die dat zullen doen, krijgen het misschien pas in die tijd volgend jaar wanneer een andere versie van Android al uit is.

Asus

Asus Zenfone 5Z was een van de telefoons die zijn opgenomen in het Android 10 Beta -programma. Dus we kunnen in ieder geval verwachten dat de Zenfone 5Z wordt bijgewerkt naar een volledig, stabiele, Android 10. Asus ‘nieuwe vlaggenschip, Asus Rog Telefoon 2 is ook een sterke mededinger om de Android 10 -update te ontvangen. Er is geen officiële bevestiging van het bedrijf geweest. Een opmerking op de ASUS -forums zegt echter dat de Zenfone 6 ook de update zal ontvangen.

Asus verraste ons vorig jaar door Android Pie -updates te bieden aan nogal wat apparaten. We kunnen Asus dat een trend zien maken, maar het is te vroeg om te vertellen.

Zenfone 5Z, Zenfone 6

ROG Telefoon 2

Essentieel

Essential heeft alleen telefoon onder hun riem, de vitale telefoon. Het heeft ook de voorraad Android en dus heeft het bedrijf nauwelijks problemen om het bijgewerkt te houden. De telefoon ontvangt Android -updates binnen enkele dagen na de nieuwste pixel die het krijgt. Dat is precies wat er dit jaar is gebeurd. De vitale telefoon heeft de Android 10 -update al ontvangen.

HTC

Het is geen geheim dat het niet goed is gegaan voor HTC. Het bedrijf haalt nauwelijks krantenkoppen en mensen zijn het grotendeels vergeten. Dat is nooit een goed teken voor een bedrijf voor consumentenelektronica. Vorig jaar bereikte het bedrijf een nieuw dieptepunt met betrekking tot Android -updates. Tot juni 2019 werd slechts één HTC -smartphone bijgewerkt naar Android Pie. In juni heeft het bedrijf de U12 Plus, U11 en U11 Plus toegevoegd in de Android Pie -lijst. En toen was dat dat.

We verwachten niet dat dit zal veranderen. De Android One -versie van HTC U11 Life kan de Android 10 -update vóór 2020 krijgen. De vlaggenschepen kunnen het volgend jaar te soms te zien.

HTC U12 Plus

Htc u11, u11 plus, u11 leven

Huawei/Honor

Huawei is een van de grootste fabrikanten van Android -smartphones en ze werken veel telefoons bij. Ze laten ook veel van hun apparaten in het donker achter. We hebben al een apart bericht gemaakt voor de Android 10 -update over Huawei en Honor Devices.

LG

LG is ook niet erg geweldig geweest over Android -updates. Het duurde tot januari 2019 om de eerste Android Pie -update naar een van de apparaten te duwen. In de VS arriveerde Android Pie pas in mei op LG -smartphones. De LG G8 ThinQ stond in het Android 10 Beta -programma, dus het zou waarschijnlijk de update moeten krijgen vóór 2020. Hoewel je er niet voor moet inhouden. De meest recente vlaggenschepen van LG en een paar mid-range apparaten moeten de update ontvangen, hoe laat ook.

G8 dunq

V50 dunq

G7 One

Motorola

Omdat het door Lenovo werd gekocht, is Motorola meer op Lenovo geweest als het gaat om het gooien van Motorola -apparaten op de markt en niet bijwerken. In tegenstelling tot andere OEM’s kan Motorola de update op elk gewenst moment naar elk apparaat uitrollen. De Android Pie-update rolde bijvoorbeeld uit naar het mid-range Motorola-apparaat voordat het hun vlaggenschip Moto Z3 aankwam. De Moto E -line -up ontvangt nooit meer een Android -versie -update.

Maar Motorola wordt nogal wat van hun nieuwste apparaten bijgewerkt, dus W kan verwachten dat die trend zal doorgaan.

Moto Z3, Z3 Play, One Vision, One Action, One, One Power, G7 Plus, G7, G7 Power, G7 Play

Motorola One -actie

Nokia Android 10 -update

Gezien het feit dat de meeste Nokia -telefoons Android One -apparaten zijn, zou je verwachten dat ze het goed doen met updates. En voor het grootste deel houden ze die verwachtingen bij. Vorig jaar rolde Nokia tegen het einde van 2018 Android Pie-updates uit naar bijna al hun vlaggenschipapparaten. Mid-range en lagere end-apparaten moesten in sommige gevallen veel langer wachten, maar uiteindelijk kregen ze ook de update.

Nokia is trots op hun updaterecord en wil dit ook dit jaar voortzetten. Het bedrijf heeft gezegd dat ze de updates in 5 golven zullen uitrollen. Kortom, ze zijn van plan om alle in aanmerking komende apparaten bij te werken vanaf Q4 2019 tot Q2 2020.

Midden Q4 2019

Nokia 9 PureView, Nokia 8.1, Nokia 7.1

Late Q4 2019/Early Q1 2020

Nokia 7 Plus, Nokia 6.1 Plus, Nokia 6.1

Vroeg/half Q1 2020

Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 3.1 Plus, Nokia 2.2

Mid/Late Q1 2020

Nokia 8 Sirocco, Nokia 5.1 Plus, Nokia 1 Plus

Mid Q2 2020

Nokia 5.1, Nokia 3.1, Nokia 2.1, Nokia 1

OnePlus

OnePlus is in het algemeen behoorlijk geweldig geweest met updates. Het bedrijf heeft de OnePlus 7 Pro en OnePlus 7 al bijgewerkt naar Android 10null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *