Digital Electronics

Geometrie-klasse is net vergroot

zowat elke ingenieur moet een tekenklasse nemen, maar tot nu toe hebben we verrassend genoeg niet gezien dat elektronica in heersers, T-vierkanten, evenals loodhouders wordt gezien. [Anirudh] besloot om te wijzigen dat met Glashified. Het is een transparant scherm ingebed in een liniaal die in staat is om hand getrokken lijnen vast te leggen. Deze fysieke lijnen kunnen met elkaar communiceren of worden gemeten, waardoor een liniaal in een brug is tussen een papieren tekening en een digitale omgeving.

Voor het display monteerde [Anirudh] een transparant getoled scherm met een digitizer-ingang in een liniaal. De digitizer vangt de penslagen onder de liniaal, evenals in staat om met de fysieke lijnen te communiceren, ofwel om de lengte en een hoek van lijnen te bepalen, of om een ​​digitale bol in een handgetekende polygoon te stuiteren.

Er is geen woord op precies hoe dit scherm wordt aangedreven, of wat voor soort code erop loopt. [Anirudh] zei dat hij een schema’s zal hebben, evenals code die binnenkort op zijn website wordt aangeboden (het is nu een 404).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *