Uncategorized

Een lamp animeren met de sprongbeweging

De sprongbeweging is echter een extreem geweldig apparaat, tot nu toe hebben we niet veel toepassingen van interactie met fysieke apparaten gezien. [Xavier] wenste een schattige servo-geanimeerde bureaulamp met zijn handen te beheren, evenals met de assist van een sprong en een arduino kon hij precies dat doen.

De Spring Movement API heeft een handige functie die al zijn gegevens over een websospitje uitvoert. Het is een extreem eenvoudige methode om handposities over te dragen met een minimale hoeveelheid overhead, evenals met slechts een beetje node.js, het zijn slechts twee regels code om de sprong naar een webselserver te koppelen.

Met de spronggegevens op een webserver trekt het enige gedelegeerde DOING het naar een Arduino. Nogmaals, [Xavier] gebruikt Node.js, deze keer in het type Johnny Five, een JavaScript-gebaseerd Arduino-framework. Daarna was het een eenvoudige kwestie van het in kaart brengen van de gegevens van de sprong naar servo-moties in de PIXAR-geïnspireerde lamp van [xavier].

Video van de onderstaande ontwikkeling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *