Digital Electronics

Hoe gegevens van Samsung SD-kaart op Windows

te recupereren als het gaat om opslag voor uw Android-apparaten, dan is de meest beste business die de allerbeste micro-SD-kaarten creëert, niemand minder dan Samsung. Samsung SD -kaarten bevinden zich overal, op uw Android -apparaat, in uw camera’s, evenals mogelijk alles wat een SD -kaart accepteert.

Het beste deel van deze SD -kaarten is dat je een heleboel opmerkelijke herinneringen hebt, of het nu een onvergetelijke video, een stapel selfies of iets dat voor jou het meest waardevolst is. Soms gaan er echter dingen mis, maar je verliest uiteindelijk alle gegevens erop.

Het is duidelijk dat als u een Samsung SD -kaart met verloren gegevens hebt, u er zeker van moet zijn om er gegevens van te recupereren. Nou, je bent absoluut op de juiste plaats. Tegenwoordig hebben we bij DroidViews een uitstekende softwareapplicatie die mogelijk alle gegevens kan herstellen, niet alleen van een Samsung SD -kaart, maar ook van elk type opslagapparaat, zoals een moeilijke schijf, penstation of een SSD. Hier is onze snelle blik op de functies en precies hoe u gegevens kunt herstellen van een Samsung SD -kaart met behulp van WonderShare Data Healing Tool voor Windows.

Moet lezen: precies hoe u Samsung -gadgets in Odin kunt wissen

Waarom Wondershare Data Recovery?

Onder alle vele gegevensgenezingsprogramma’s die er zijn, hebben we Wondershare -gegevensgenezing geselecteerd als de allerbeste vanwege de waarheid dat het snel, betrouwbaar en naadloos is. Met de helende tool kunt u een preview hebben van al uw verloren gegevens, die het diep zoekt, en uiteindelijk kunt u kiezen om alles te herstellen of alleen degenen die u nodig heeft.

Wondershare Data Healing werkt voor alle soorten opslaggadgets zoals hierboven vermeld. Het is gespecialiseerd om te werken voor Samsung SD -kaarten, maar het werkt voor elk type bedrijf dat er is. De belangrijkste kenmerken van de softwareapplicatie worden hieronder vermeld:

Met de Wizard -modus kunt u uw gegevens snel herstellen met slechts een klik op een knop en werkt prima als u geen rekening houdt met de gegevens die u wilt herstellen. Deze modus is ook de eenvoudigste onder hen allemaal.

Als u de precieze naam en een padplaats van uw verwijderde bestand hebt, start de Lost Data Recovery -modus een diepe wenkbrauwen om exact hetzelfde precieze bestand te krijgen, zonder enige vorm van verwarring.

Met partitiereclame kunt u ook alle beschadigde of corrupte gegevens van een defecte partitie gemakkelijk herstellen.

Met de Raw Recovery-modus kunt u een realtime preview hebben van alle verloren gegevens met slechts een klik en het beste werkt.

Herstel gegevens van Samsung SD -kaart met deze eenvoudige stappen

Lanceer WonderShare -gegevensgenezing en laat het voor het eerst tonnen op. Het programma scant op alle verloren gegevens en gegevens op uw moeilijke schijf, waardoor het genezen van een vlieg wordt.

Als u andere gadgets zoals een SD -kaart hebt om te herstellen, kies dan het type herstel en klik vervolgens op ‘Scan’. Dit proces kan een aantal minuten duren, afhankelijk van de bestanden.

Nadat de scan is voltooid, kunt u een voorbeeld bekijken van alle verloren en corrupte gegevens, evenals ofwel alles herstellen of selectief herstel doen, wat wat meer tijd kost, maar het is het waard.

Selecteer ten slotte het pad dat u wilt dat de gerecupereerde gegevens gaan, evenals voila!

Met niet meer dan vier eenvoudige stappen, hebt u uw waardevolle gegevens effectief hersteld van uw Samsung SD -kaart of een ander type andere opslagapparaat. U kunt de gratis proefversie van Wondershare Data Recovery pakken, evenals testen, evenals dan doorgaan en de volledige versie kopen, wat het absoluut waard is.

Lees volgende: precies hoe u permanent verwijderde e -mails in Gmail kunt herstellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *