Uncategorized

AIO Launcher – Wat u ook op één huisscherm

vereist, er zijn een aanzienlijk aantal vervangingen van het woningscherm of app -lanceerders of de Google Play Store. Veel van hen zijn slecht, gewoon en eenvoudig. Maar veel van hen zijn echter niet slecht, maar niet zo geweldig. Omdat veel van deze lanceerders exact hetzelfde zijn met verschillende huiden. Naast wanneer er al zo veel pictogrampakketten in de Play Store zijn, is het voordeel van anders er niet van toepassing. Lang verhaal kort, tenzij je je ontdekt dat je je vestigt op Nova Launcher, Action Launcher, ADW Launcher, evenals de likes, is het ontdekken van een geweldige launcher nogal moeilijk. Er zijn slechts een handvol lanceerinrichtingen die echt uit de menigte steken. AIO Launcher van Evgeny Zobnin is toevallig een van de echt speciale lanceerders op de markt.

Installeer AIO Launcher

[GooglePlay url = ””/]
Rechten

Als u een app wilt die het allemaal doet, is het eveneens een app die alle machtigingen nodig heeft. Dus natuurlijk heeft AIO Launcher veel meer machtigingen nodig dan uw standaard Android -launcher. Het wordt het verwijderen van ideaal wanneer u de app introduceert zoals u wordt gevraagd om deze machtigingen in te schakelen. AIO Launcher heeft het naleving van machtigingen nodig:

Kalender

Contacten

Telefoon

sms

Jouw locatie

Als u zich afvraagt waarom een toestemming van de launcher -vereiste om uw berichten te bekijken, zal dit ook eerder worden verwijderd als u op het huisscherm landt.

Zie ook: welke Android -launcher is het beste voor u?

AIO Launcher is niet uw standaard opstartprogramma

Natuurlijk heeft het veel meer machtigingen nodig dan een standaard Android -launcher, maar AIO Launcher is ook niet uw standaard opstartprogramma. Wanneer u op het huisscherm landt, merkt u een gebrek aan iconen. Dus vergeet niet om pictogrampakketten en thema’s te onthouden. Er zijn zelfs geen enkel type shift -animaties, laat staan de elegante, aangezien hier slechts één enkel scherm is. Als je een grote fan bent van pictogramgerichte interfaces, zit je op de verkeerde plaats.

Maar wanneer je jarenlang uit je Android -gadget hebt gepersonaliseerd tot het punt waarop het gewoonlijk nooit verscheen zoals Android, begint een specifiek realisatie. Pictogrammen en animaties produceren zeker een geweldige presentatie, maar ze zijn niet echt zo essentieel. Als u dat kunt accepteren, moet u dit proberen.

Omdat het veel meer is dan dat

In plaats van uw scherm te vullen met pictogrammen, vult AIO -launcher het in plaats daarvan met informatie. De meerderheid van de individuen kan echter een beetje overweldigd raken door alles, maar dit is geen launcher voor de meerderheid. Op de extreem bovenaan zit de info van de weersomstandigheden over uw locatie. Hieronder wordt informatie over het geheugengebruik van uw apparaat weergegeven in een veel meer visuele stijl.

Direct onder dat zijn uw onlangs gebruikte apps in die koop en onder dat uw recente oproepen, dan uw sms -berichten, evenalszovoort. AIO Launcher screent alle informatie die hieronder is gestapeld nog een meer informatie over het produceren van informatie. U kunt er snel mee bladeren zoals uw Google Now Feed of uw Facebook -feed. Hier is een lijst met alle info Aio Launcher kan screenen op uw huisscherm:

Weer – huidige weersomstandigheden en voorspelling gedurende 10 dagen;

Systeemmonitor – RAM en NAND -gebruik, deel van batterijvermogen;

Speler – Wanneer je de muziek inschakelt, verschijnen het afspelen van het afspelen;

Frequente apps – vaak gebruikte applicatiesnoppen;

Frequente contacten – de lijst van recente contacten;

Uw apps – de pictogrammen van de gekozen applicaties (betaald);

SMS – net SMS gekregen;

Dialer – Numpad voor snelle oproepen;

Timer – Timer Begin knoppen;

Mail – Lijst van Got -e -mails;

RSS – meest actuele nieuws;

Twitter – alle tweets of tweets van een enkele gebruiker;

Kalender – aankomende evenementen in de kalender;

Wisselkoersen – wisselkoersen;

Bitcoin – de Bitcoin -prijs.

Het lijkt er misschien niet op, maar er is echt een app -lade. Het lijkt veel meer op de snelle lade van Action Launcher minus de app -pictogrammen. Als u de app die u op het huisscherm wilt introduceren niet kunt ontdekken, kunt u toegang krijgen tot de lade door van de linkerrand van het scherm te vegen. Of zoals ik per ongeluk ontdekte, drukt u op de back -knop op het huisscherm.

Er is een zwevende browse-knop rechtsonder die u op elk moment kunt gebruiken om naar alles te bladeren-apps, contacten of zelfs web, evenals het zelfs suggesties. Dat is indrukwekkend. Hiermee kunt u alle info ook organiseren door de feed op of neer te zetten. U kunt een widget stappen door te drukken en de widgettitel vast te houden en deze omhoog of omlaag te slepen.

Lang aan het drukken op een widgetaspect zal contextuele keuzes zoals de keuze om te verbergen en een app te verbergen en een app verwijderen.

Mis niet: 5 betaalde pictogrampakketten momenteel gratis in de Google Play Store

Vonnis

Het is duidelijk dat er veel is om te praten over AIO Launcher die erover nadenkt, is een launcher die zelfs geen iconen heeft. Als je dat niet gelooft, gewoon lang prenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *