Digital Electronics

Apple keurde ten slotte patent goed voor dia om te ontgrendelen

Het patentsysteem is een zorgvuldig, uitgestrekt systeem, evenals het vaak uitvinders en innovators jaren nodig hebben om ten slotte te worden erkend als de hersenen achter de ideeën.

Het doet er weinig toe, schijnbaar, hoe groot het bedrijf precies is, het systeem is het systeem, en Apple kunnen tot slot de beroemde dia bellen om het gebaar eigen gebaar te ontgrendelen nadat het Patent & Trademark Office Apple zijn octrooi heeft goedgekeurd. Apple ontving vorig jaar in augustus een soortgelijk patent op dit front.

Patenten kunnen van make-or-break-waarde zijn op het gebied van consumentenelektronica, met name de smartphone en tabletmarkten. Apple, samen met rivaliserende bedrijven, zijn altijd onder een schroot – veel meer dan voorbereid om elkaar met de rechtbanken te slepen voor verklaringen van inbreuk op het auteursrecht. In zijn zojuist uitgebrachte biografie zou de late Steve-taken willen “Android vernietigen”, verklaarde dat het een “gestolen product” was op basis van verschillende Apple-technologieën.

Hij was op dezelfde manier geanimeerd over dia om te ontgrendelen, maar om alle ideale redenen, toen iPhone zijn debuut maakte in januari van ’07. “Om de telefoon te ontgrendelen, neem ik gewoon mijn vinger en schuif hem over. Wil je dat nog eens zien? We wilden iets dat je niet kon doen door ongeluk in je zak te doen. Schuif het gewoon over – boem. ” Een dergelijke charisma over een vrij onschadelijke functie is iets dat zeer zal worden gemist bij toekomstige keynote -toespraken.

Slide naar ontgrendelen is absoluut een fantastische gadget geweest in de strijd tegen toevallige oproepen, voicemails, algemene onbedoelde acties die vaak het huisdier van gebruikers van mobiele telefoons zijn. Hieronder is het diagram dat het patent weergeeft:

Hoewel het systeem heel eenvoudig is, kan de vindingrijkheid niet worden geweigerd. Hoewel veel elementen van Apple’s iOS extreem gebrekkig zijn geweest en onderhevig zijn aan latere verandering, lijkt het moeilijk om een ​​veel gemakkelijkere ontgrendelingsmethode te doorgronden dan de basisschuif. Het is vanaf de eerste dag het gordijn van het in Cupertino gevestigde bedrijf van de dag één geweest, en ongeacht hoe geavanceerd iOS wordt bij Siri als Siri en supersonische browsingssnelheden, het is zeer onwaarschijnlijk dat die glijbaan ophoudt te stoppen met te ontgrendelen. Blijf er een essentieel onderdeel van.

Jobs nam een ​​buitengewone 313 patenten mee naar de andere kant, variërend van het klik-wiel van de iPod tot cruciale stijlelementen van de iPhone 4. De fruitbranche zal zeker het patentspel in kopen moeten voor blijven om de klinkende voort te zetten Tot nu toe gesuggereerde succes door een van ‘s werelds grootste hedendaagse innovators.

(Bron PatentlyApple)

U kunt ons op Twitter naleven of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google en Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *