Uncategorized

Raspi LED-paneelbibliotheek is Nyan-Tastic

Quick-in een snuifje, laten we onszelf een gigantische RGB LED-matrix hebben! Zo mooi als het klinkt, het is vrij eenvoudig om te onthouden dat er een gevecht is om te worden gewonnen tegen het kiezen van de juiste onderdelen, debuggende stuurprogramma’s, evenals het uitzoeken van onze spaghetti-bedrading. Wees gerust, [Hzeller] heeft al het zware tillen voor ons gedaan met een Raspberry PI RGB LED-matrixtoepassing die naar verschillende panelen schaalt en op elk type PI-ontwerp tot nu toe wordt uitgevoerd!

Het aanbieden van 24-bits kleur op ongeveer 100 Hz voor zo veel als een groot totaal van 36 panelen, [Hzeller’s] -bibliotheek is geen slouch. De bibliotheek maakt personalisatie van uw paneelregelingen mogelijk, evenals een afzonderlijke taak (ook [Hzeller’s] handwerk) maakt deze configuratie compatibel met het Pixel-Pusher-protocol als netwerkapparaat.

Het is zeker waar dat velen van ons iets hebben voor deze displays, dus je kunt vragen: “Hebben we dit eerder gezien? Wat is de hele ophef? ” Net als de anderen is het eindproduct een gezicht om te aanschouwen, maar [Hzeller], evenals zijn applicatie staat sterk sinds zijn fenomenale reactie op het beantwoorden van de vraag: hoe? In feite is bijna indrukwekkender zijn uitgebreide op internetdocumentatie. Binnenin, [Hzeller] Details verschillende hardwareconfiguraties voor een aangepast aantal panelen of een specifieke smaak van PI die hen drijft. Hij biedt eveneens referenties voor Pinout Quirks en biedt ook Demo’s uit de softwareprogramma’s van de doos om ervoor te zorgen dat iedereen deze taak tot leven kan brengen. Als een slecht geschreven of niet-bestaande leesmes u timide heeft gemaakt van het bouwen op een open-source-project, vrees niet. Vanuit Pinout-quirks, evenals out-of-the-box softwaretoepassing Demo’s, [Hzeller] heeft alle bases bedekt en gaf ons een baan die mensen van alle hack niveaus hebben.

Misschien is het beste deel van deze taak de span van het publiek dat er iets van kan afhouden. Als je een doorgewinterde Linux Junkie bent, duikt dan in de broncode om een ​​groot gevoel van mechanica van precies te krijgen hoe [Hzeller] deze taak op een enkele kern in een Raspi-2-configuratie duwt. Als je nieuw bent bij digitale elektronica, laat deze taak je moment zijn om een ​​PI op te halen, een paneel (of vier), evenals run, het begrijpen dat [Hzeller’s] ReadMe het enige toel is dat je de enige betrouwbaar bent nacht.

We hadden de eer om enkele regenbogen van Nyan-Cat op te weken met een online demo op de supercon van dit jaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *