Digital Electronics

5 redenen om een high-end telefoon te krijgen en geld te besparen op upgrades

Vindt u dat u per jaar een nieuwe telefoon moet krijgen, omdat uw bestaande telefoon niet langer aan uw verwachtingen voldoet? Als dit scenario bekend klinkt, wilt u misschien overwegen nu een telefoon van hoge kwaliteit te krijgen om geld te besparen. De beste telefoons duren veel langer dan het standaard upgrade-interval van twee jaar, wat aangeeft dat hun levenswaarde toeneemt. Hier zijn 5 redenen om nu een high-end telefoon te krijgen en geld te besparen op upgrades.

Goede telefoons moeten duren

Wanneer u investeert in een telefoon van lagere kwaliteit, zult u waarschijnlijk een verminderde levensduur van de batterij, slechte werking en andere problemen sneller ervaren dan u verwacht. Zolang u een goede telefoon goed behandelt, kan deze langer overleven en u in staat stellen uw geld te besparen op andere aankopen.

Wanneer u upgrade naar een betere telefoon, kunt u de levensduur nog langer verlengen door slijtage te minimaliseren en een schermomslag en hoes te gebruiken. Hoewel u een verbrijzeld scherm kunt vervangen, wilt u waarschijnlijk het geld niet uitgeven. Investeer daarom in bescherming in plaats van reparaties.

Andere uitzonderlijke methoden voor het verlengen van het leven van uw smartphone zijn het verwijderen van onnodige apps en bestanden, het gebruik van een batterijbesparende app en het regelmatig opladen van uw telefoon.

U kunt de prestaties upgraden zonder de telefoon te upgraden

Sommige mensen upgraden hun telefoons onnodig omdat de nieuwere modellen veel meer opslagruimte hebben. Een nieuwe, hoogwaardige smartphone, zoals de Samsung Galaxy S7, wordt echter geleverd met een microSD-sleuf, waarmee u de opslag kunt verhogen zonder het geld voor een gloednieuwe telefoon te beschieten.

Koop gewoon een microSD -kaart en plaats deze in de gemarkeerde sleuf. Je krijgt meteen veel meer ruimte voor je favoriete apps, muziek en andere gegevens. De nieuwste microSD -kaarten worden geleverd met maximaal 512 gigabytes, die veel meer dan voldoende ruimte gebruikt voor zwaar gebruik.

Kleine upgrades loon niet altijd

Als u uw smartphone elke zes maanden upgrade om de huidige generatie van uw favoriete apparaat bij te houden, spoelt u praktisch geld door het toilet. Hoewel het geweldig is om de nieuwste technologie te hebben, vertaalt een bijgewerkte telefoon zich niet automatisch naar een noodzaak.

Misschien heeft de camera een paar veel meer megapixels, of misschien is de telefoon iets sneller dan het oudere model. Tenzij u de nieuwe telefoon daadwerkelijk gebruikt, weet u het verschil niet. Als u nu een smartphone van hoge kwaliteit krijgt, kunt u deze enkele jaren gebruiken. Vermijd gewoon de advertenties voor de huidige generatie, zodat u niet in de verleiding komt om onnodig geld uit te geven.

Telefoons zijn duur

Als je de afgelopen jaren een telefoon hebt gekregen, weet je dat ze met een groot prijskaartje komen. Als u honderden dollars voor een telefoon gaat betalen, wilt u de beste op de markt. Jaarlijks upgraden of twee kunnen gemakkelijk een enorme deuk in uw spaargeld plaatsen, wat de rest van uw financiële situatie kan beïnvloeden.

De telefoons van de hoogste kwaliteit kosten misschien een paar dollar meer, maar je zult jezelf later bedanken. Focus op de functies en voordelen van uw nieuwe telefoon in plaats van vooruit te kijken voor de volgende upgrade. Wanneer uw tweejarige contract afloopt, hoeft u niet automatisch een nieuwe telefoon te krijgen als uw bestaande telefoon correct blijft functioneren. U hebt waarschijnlijk tal van andere uitgaven, van huisgoederen tot autoverzekering, en te vaak upgraden kan uw budget een beetje dun blijven.

Bespaar jezelf de stress

Inzicht in smartphone -apparaten en service kunnen verwarrend verifiëren. Vervoerders bieden meerdere opties voor beide en het nemen van deze beslissing kan u hoofdpijn achterlaten in plaats van een glanzende nieuwe telefoon. Overweeg nu een goede smartphone te krijgen, zodat u het proces niet binnen een paar maanden hoeft te herhalen.

Je went aan de functies van je telefoon en de esthetische kwaliteit. Nadat je het een paar weken hebt gebruikt, kunnen je vingers de pictogrammen en knoppen zonder pauze vinden, en je voelt je comfortabel met hoe het in je handen voelt. In plaats van uw comfort en comfort te verstoren met regelmatige upgrades, investeert u in een goede telefoon om te voorkomen dat u zich moet aanpassen aan een nieuwe telefoon en om te gaan met upgradebeslissingen.

Hoewel de upgradecyclus veel consumenten aanspreekt, is dit niet uw enige optie. Om uw budget onder controle te houden en plezier te vinden in de smartphone van de hoogste kwaliteit, krijgt u nu een geweldige en bewaar het zo lang mogelijk.

Volgende lezen: wat is het IMEI -nummer? Wat vertelt het over je telefoon?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *