Uncategorized

Apple Patent stelt voor dat het besturen van een Mac met behulp van een TruePh -camera en handgebaren

Apple een nieuw patent krijgt dat via handgebaren mogelijk maakt voor de besturing van een Mac.

De naam op de patentaanvraag is Primesense, een bedrijf dat Apple in 2013 heeft gekocht, en misschien het beste is begrepen voor zijn werk met Microsoft bij het maken van de Xbox Kinect -sensor.

Sinds de buy -out door Apple, heeft Primesense ook de implementatie van Face ID behandeld, evenals nu, innovatie vergelijkbaar met de TruePth -sensoren van de iPhone X wordt verondersteld te gebruiken als onderdeel van een nieuw patent gericht op de Mac. Het patent schetst de beschrijving van de innovatie en het functioneren als volgt:

Een methode, inclusief het ontvangen van, door een computer die een niet-tactiele driedimensionale (3D) individuele interface uitvoert, een set van verschillende 3D-coördinaten die een gebaar vertegenwoordigen door een hand geplaatst in een gezichtsveld van een detectiegadget gekoppeld aan de computer, het gebaar inclusief een allereerste beweging in een allereerste richting langs een geselecteerde as in de ruimte, gevolgd door een tweede beweging in een tweede richting, tegenover de allereerste richting, langs de geselecteerde as. Bij het detecteren van de voltooiing van het gebaar wordt de niet-tactiele 3D-individuele interface van een allereerste toestand naar een tweede toestand overgebracht.

Na een “focus” gebaar zoals een handje zwaaien naar de Mac, kan de computer dan worden bestuurd door een reeks handsignalen te gebruiken, evenals met een patent dat al is toegepast, zou het voor gezichts -ID op een Mac mogelijk maken, De mogelijkheden van een Truepth -camera die op een van de computers van Apple verschijnt, blijven toenemen.

Dit zou ook kunnen suggereren dat Apple’s opname van Touch ID in de huidige MacBook Pro -line -up misschien van korte duur is, met Face ID om zijn locatie over alle lijnen van Apple te nemen als de iPad ook voor de rit komt, zoals geruchten.

Face ID debuteerde allereerst als onderdeel van de iPhone X en heeft snel een voorkeur onder gebruikers.

(Via: Peatent Apple)

Misschien wil je ook inspecteren:

iOS 11.2 Beta 5 wijzigingen, release -notities en changelog -details die u moet begrijpen

Download iOS 11.2 Beta 5 IPSW -links, OTA voor testen op compatibele iPhone of iPad

Cyrusvip Installer Download op iOS 11 belooft geen intrekking voor apps en tweaks op niet-jailbroken apparaten

Fix iOS 11 Autocorrect “It” to “i.t” bug met behulp van deze oplossing, hier is hoe

vshare iOS 11 download voor IPA -bestanden [geen jailbreak vereist]

Download iOS 11.1.2 IPSW -links en OTA -update voor iPhone, iPad, iPod Touch

Downgrade iOS 11/11.1.2 op iPhone of iPad [How-To Guide]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 / 11.1.1 op iPhone en iPad [Status Update]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *