Uncategorized

Hoe Verizon HTC One M9 te herstellen om te opslaan met behulp van RUU

HTC One M9 is ongetwijfeld een krachtig beest met eersteklas specificaties en ergonomisch ontwerp. De Snapdragon 810 -processor is echter een beetje tegenslag voor het Mighty Beast, dankzij het niet -afhandelde CPU -throttling -probleem op de 810 chipsets. Ondanks het feit dat ze een krachtige processor hebben, zijn de M9 -gebruikers geërgerd met de oververhitting- en throttling -problemen. Vlaggenschipapparaten zoals HTC One M9 trekken echter meestal de aandacht van de ontwikkelaars en de meeste problemen zullen worden geregeld.

Veel enthousiastelingen hebben misschien hun HTC M9 geworteld en een overvloed aan mods en ROM’s geïnstalleerd om de prestaties van het apparaat of voor een aantal geweldige functies te verbeteren. Knipperende aangepaste ROM’s en mods kunnen echter soms uw apparaat oversteken en u moet een back -up herstellen als u er een hebt. In het worst case scenario kunt u niet eens de herstelmodus invoeren om uw apparaat te herstellen en de laatste optie is om de stockfirmware op uw apparaat te flashen. Het installeren van stockfirmware op het HTC -apparaat is heel eenvoudig, het enige dat u hoeft te doen is om de Ruu Zip te flashen.

Het RUU -bestand (ROM Update Utility) is handig om op uw HTC -apparaat te flashen met behulp van ADB- en FastBoot -opdrachten. Als u een externe SDCard hebt, kunt u deze opmaken met het FAT32 -bestandssysteem en het RUU -bestand kopiëren voor geautomatiseerde installatie. Het knipperen van een stock ruu zal alle sporen van root verwijderen, zodat u deze tutorial kunt gebruiken wanneer u een garantieclaim moet benaderen of het apparaat moet doorverkopen. Vandaag zullen we zien hoe we Verizon HTC One M9 kunnen herstellen om het officiële RUU -bestand te gebruiken.

Het krediet voor deze Ruu gaat naar Dottat van XDA -ontwikkelaars die de officiële RUU hebben gedeeld met de firmwareversie 1.33.605.15. Deze ruu zal alle inhoud van de interne opslag van uw apparaat wissen, dus als u kunt, neemt u beter een volledige back -up van uw gegevens voordat u deze ruu knippert. Dus, zonder verder oponthoud, laten we eens kijken hoe we Verizon HTC One M9 kunnen herstellen om te gebruiken met behulp van RUU -firmware.

Waarschuwing:

De RUU -installatieprocedure wordt als riskant beschouwd, hoewel deze met succes is getest. Volg de procedure vriendelijk zorgvuldig en controleer alles voordat u verder gaat. We zullen geen verantwoordelijkheid houden voor uw tegenslagen, doorgaan op eigen risico.

Voorbereidende werkzaamheden:

Zorg ervoor dat uw Verizon HTC One M9 s-off’d is. Als u dit nog niet hebt gedaan, kunt u uw Verizon M9 gemakkelijk uit Sunshine App afsluiten.

Installeer HTC SYNC- of HTC USB -stuurprogramma’s op uw computer.

Schakel USB -foutopsporing op uw telefoon in vanuit Instellingen> Developer -opties. Als u de optie Developer niet onder apparaatinstellingen vindt, lees dan de instructies.

Download en extraheren de ADB/FastBoot -bestanden die compatibel zijn met dit apparaat.

Download het stock ruu -bestand in een zip voor de verizon htc one m9: vzwm9_1.33_0pjaimg.zip

Herstel Verizon HTC One M9 tot op voorraad

U kunt een van de twee methoden gebruiken om uw Verizon HTC One M9 te herstellen om op te slaan. Volg de methode die eenvoudig aanvoelt.

Methode 1

Download het RUU-bestand en kopieer het de map Android/SDK/platform-tools waarbij de ADB- en FastBoot-bestanden zich bevinden. Kies vriendelijk de locatie van ADB- en fastboot -tools als u ze ergens anders hebt geïnstalleerd.

Sluit uw Verizon HTC One M9 aan op de computer met behulp van een USB -kabel.

Navigeer naar de map waar u de ADB- en fastboot-bestanden hebt geëxtraheerd en open een opdrachtprompt door op Shift + met de rechtermuisknop op elke lege ruimte in de map te drukken en selecteer HIER OPEN-opdrachtvenster openen in het contextmenu.

Om ervoor te zorgen dat u ADB correct hebt ingesteld en uw computer met uw telefoon kan communiceren, typt u de volgende opdracht in de opdrachtprompt en drukt u op Enter -toets:
ADB -apparaten
Als u het serienummer van uw apparaat op de opdrachtprompt ziet, hebt u ze prima ingesteld.

Start nu uw HTC One M9 opnieuw op in de bootloader -modus. U kunt het doen door het volume omlaag + power -toetsen tegelijkertijd te drukken, of door de volgende opdracht uit te voeren:
ADB opnieuw opstarten Bootloader

Scrol in het bootloader -menu naar FastBoot -optie en selecteer deze met de aan / uit -knop. Om te testen of uw apparaat is aangesloten in FastBoot, voert u de volgende opdracht uit in de opdrachtprompt.
Fastboot -apparaten

Aangezien we een RUU -bestand gebruiken om de stock -ROM te installeren, start je het apparaat op in de RUU -modus. Typ hiervoor eenvoudig deze opdracht:
fastboot oem rebootruu

Hernoem het gedownloade bestand naar 0pjaimg.zip voor gemak. Voer nu de onderstaande opdracht uit om het RUU -bestand te installeren:
fastboot flash zip 0pjaimg.zip

Deze opdracht installeert het RUU -bestand en u ziet een groene voortgangsbalk onderaan het scherm van de telefoon met de installatiestatus.

Als u een bericht ziet dat u vraagt ​​om opnieuw op te starten of te spoelen, geeft u de onderstaande opdracht uit en start u opnieuw vanaf stap 6.
fastboot reboot-bootloader

Wanneer u een succesbericht krijgt op de opdrachtprompt, kunt u uw apparaat opnieuw opstarten door de volgende opdracht te typen:
fastboot opnieuw opstarten

Dat is het. De eerste laars kan langer duren, dus wacht geduldig totdat het apparaat opstart en je wordt verwelkomd door de Lollipop Setup Wizard.

Methode 2

Als u de methode 1 voor u vindt, is daar ‘null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *