Digital Electronics

Het opruimen van de Filippijnen-oppervlaktewateren schoonmaken met Kabooms

[Rich] op de opruiming van Tropical Ocean op YouTube heeft hard gewerkt om plastic verspilling te voorkomen dat ze in de wateren rond de Filippijnen in de wateren komen. Zelfs als een voornamelijk one-man-crew, verzamelt hij grote bedragen van plastic verspilling met behulp van een kweeksysteem dat hij zich voorpaneelt uit afval: oude banden en lege plastic flessen. Dit Kaboom-systeem is een goedkope methode voor het vangen van een verquoef, zodat deze kan worden verzameld en correct is weggegooid. Bovendien installeert [Rich] ook containers waar de lokale bevolking hun plastic vuilnis kan beschikken.

Het Kaboom-systeem is uitgebreid door [Rich] in deze video (ook gekoppeld na de pauze). Als een klein project is het zwaar op donaties en lokale ondersteuning om veel meer van deze gieken te installeren. Het is echter een zeer effectieve manier om dergelijke gemeenschappelijke plastic verspilling van de oceanen in de eerste plaats in de oceanen in te brengen. Het hebben van deze gieken die uit squoorder-items zijn geconstrueerd die meestal worden gevonden waar mensen zwerven dit een snap zou moeten maken.

Idealiter zouden lokale overheden dergelijke vangstersystemen en eenvoudige verwijderingsopties installeren, maar in sommige gevallen lijkt het een grassroots-inspanningen zoals deze zijn wat de snelste verandering zal brengen.

Benieuwd naar wat te eindigen met al die plastic verspilling zodra je het verzamelt en identificeert? Hoe zit het met het maken van een paar plastic stenen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *