Digital Electronics

Download iOS 8.4.1 Beta 1 voor iPhone, iPad, iPod Touch

Apple heeft zojuist iOS 8.4.1 Beta 1 download naar geregistreerde ontwerpers van Apple Designer Program. Deze release komt bijna twee weken nadat Apple de definitieve versie van iOS 8.4 met Apple Music naar Public heeft uitgebracht.

Carry’s Develop Number 12H304, Details over wat is gewijzigd met deze pre-release iOS-versie, blijven op dit uur onzeker, maar verstrekte de twee weken die iOS 8.4 scheidt van iOS 8.4.1 Beta 1, een typische dosis bugfixes en prestaties en prestaties, evenals prestaties en prestaties Verbeteringen zoals kleine tweaks aan het besturingssysteem, zullen waarschijnlijk samengaan met deze release. We zullen u bijwerken met de wijzigingen en verbeteringen wanneer we het een werveling hebben gegeven op een van onze eigen apparaten.

iOS 8.4 bevatte talloze bugfixes en prestatieverbeteringen ten opzichte van de vorige versies van iOS, maar onder dat alles stonden Apple Music en de vernieuwde muziek -app met Beats 1 Radio wat het middelpunt had gestaan.

Bèta -releases van iOS – zoals die in bezorgdheid – zijn de methode van Apple om contact op te nemen met ontwikkelaars, die niet alleen hun bestaande of georganiseerde apps op het nieuwe besturingssysteem kunnen testen, maar de Cupertino enorm ook met belangrijke opmerkingen bieden, Type georganiseerde publieke release van het OS een vrij bug-vrije ervaring voor de eindconsumenten.

Het blijft om te zien of Apple de Taig iOS 8.4 jailbreak -exploits heeft gepatcht in deze nieuwste iOS 8.4.1 Beta 1 zaad. Taig bracht jailbreak uit voor iOS 8.4 op de dag dat Apple de firmware op 30 juni heeft uitgebracht. Vanaf het beste nu kunnen zowel Taig op Windows als PP -jailbreak op Mac alle iOS -gadgets jailbreaken op de meest recente openbare release, dat is iOS 8.4.

iOS 8.4.1 Beta 1 is beschikbaar voor geregistreerde leden en zijn ingeschreven in het Apple Designer -programma. Geïnteresseerden kunnen het downloaden van Apple Designer Center.

Nadat de bèta is geïnstalleerd, wordt elke volgende bèta -release aangeboden als een OTA -update.

Misschien wil je ook inspecteren:

Download iOS 8.4 laatste IPSW -links voor iPhone en iPad

Jailbreak iOS 8.4 met Taig / PP op iPhone 6, 6 Plus, 5S, veel meer [bijgewerkt]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *