Digital Electronics

Voeg twee hogesnelheid USB-poorten toe aan uw auto voor het opladen van een telefoon of tablet voor slechts $ 7

We delen veel verschillende manieren om uw telefoons hier op te laden, omdat het nog steeds iets is dat we allemaal moeten doen, ongeacht hoeveel, ongeacht hoeveel we vinden het niet leuk. Batterijtechnologie en energiebeheer zijn in de loop der jaren aanzienlijk verbeterd, maar we moeten onze spullen nog steeds op het meest bijzondere tijd opladen. Als je rijdt, wil je misschien afmaken terwijl je de kans hebt. Enter, de Aukey autolader.

Deze autolader wordt aangesloten op het 12V -uitlaat van uw auto, zoals de meeste, maar de claim op roem is dat het zo klein is dat het vlak zal zitten zodra het daar zit. Dat geeft aan dat je niet de behoefte zult voelen om het uit te schakelen wanneer het niet wordt gebruikt omdat het je auto niet roeit. Dat is een groot probleem, en dat is voordat je het feit krijgt dat het ook twee 2.4A USB -poorten op zijn gezicht heeft.

Die poorten geven aan dat deze oplader stroom kan leveren aan twee USB -apparaten tegelijkertijd, beide op volle snelheid. Je kunt je iPhone opladen terwijl iemand anders hun Pixel 3 oplaadt, en iedereen zal gelukkig zijn. Wat nog beter is, is dat dit ongelooflijk goedkoop is, vooral met onze speciale kortingscode.

Flush Fit: Ultracompacte en langdurige aluminiumlegering oplader zit bijna gelijk met de rand van uw auto 12V/24V-stopcontact
Geoptimaliseerd opladen: laad twee apparaten gelijktijdig op volle snelheid op met 5V 2.4A van speciale AIPower adaptief vermogen per USB -poort

Als uw auto ontbreekt in USB -poorten en u een manier nodig hebt om uw apparaten opladen tijdens het gebruik van Waze te houden, of gewoon wilt afmaken voordat u uw bestemming bereikt, is dit een optie die niet alleen werkt, maar uit de weg komt wanneer Je gebruikt het ook niet.

Koop: Aukey Car Charger met 24W -uitvoer, aluminiumlegering PLOSS FIT VAN AMAMEON: $ 7 met code TFH6UYOB | Oorspronkelijke prijs: $ 13

Misschien wil je ook kijken:

Download iOS 12.2 laatste IPSW -links en OTA -update voor iPhone en iPad

Download: Apple brengt de definitieve versie van MacOS 10.14.4, WatchOS 5.2, TVOS 12.2

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 met UNC0ver en installeer Cydia, zo is hoe [tutorial]

Hoe je iOS 12.2 naar iOS 12.1.4 kunt downgraden op iPhone of iPad

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *