Digital Electronics

Verander het Android -apparaat in een draadloos toetsenbord en muis

Remote Mouse transformeert uw Android in draadloos toetsenbord en muis
Klinkt interessant, hè? Hoewel veel van je Android-gebruikers hier misschien op de hoogte zijn, is er nog steeds een groot aantal niet-tech savvy menigte dat moet worden geïntroduceerd in deze geweldige functie die Android-gebruikers op hun apparaat kunnen hebben (het staat ook op de iPhone). Het bezitten van een Android -apparaat is het bezitten van een schatkist, je weet nooit welk goed ding gaat uitkomen.

Het gebruik van een draadloze muis is niet altijd het nuttige ding en je kunt je muis vaak buiten bereik vinden van waar je zit. Stel je voor dat je alles controleert, vanuit het comfort van je bank of je stoel. al gedacht? Krijg nu je verbeelding in werkelijkheid omgezet!

Dus vandaag zijn we hier om te praten over een dergelijke geweldige app genaamd Remote Mouse die van uw mobiele telefoon of tablet een set draadloos toetsenbord en muis maakt. Het is een geweldige app en je zult er zeker verliefd op worden. Er zijn tal van dergelijke apps op Google Play, maar dit is mijn persoonlijke favoriet. De eenvoudig te gebruiken interface is leuk en je kunt het in heel enkele seconden instellen.

Dus wat zijn de vereisten om dit te bereiken? Nou, de lijst is kort. U hebt alleen een wifi -router of toegangspunt nodig bij uw plaats die u waarschijnlijk al hebt (de meeste mensen hebben er tegenwoordig een), en u moet de externe muisserver -app downloaden. Dat is alles. De server -app is verplicht en zonder deze kunt u niet doorgaan, maar het is optioneel, maar het hebben van een wifi -router is optioneel. De ontwikkelaar zegt dat je het ook op een 3G -verbinding kunt uitvoeren. Een ander ding dat ik zou willen vermelden, is dat Desktop en uw Android -apparaat in hetzelfde netwerk moeten zijn. Dat wil zeggen, ze moeten verbonden zijn met dezelfde router of toegangspunt.

Download eerst de server -app van www.remotemouse.net en installeer deze. De kleine app zit in uw bureaubladlade en stoort u niet tijdens het doen van uw werk. Je moet het gewoon installeren, geen configuratie -ding! Download en installeer vervolgens de Android -app van Google Play en er is deze optie in de app genaamd Car Connect die uw pc detecteert met de server -app en verbindt deze. Als u om sommige redenen niet automatisch kunt verbinding maken, is er een optie om handmatig verbinding te maken. Klik met de rechtermuisknop op het app-pictogram op uw bureaublad en selecteer het IP-adres weergeven en voer vervolgens het getoonde IP-adres naar uw apparaat in.

U kunt ook handmatig verbinding maken met het IP -deel van de muis op afstand
Hierna volgen enkele essentiële kenmerken van de app:

Volledig gesimuleerde functies van draadloos toetsenbord en muis.

Muisfuncties omvatten, klikken, dubbelklikken, klikken met de rechtermuisknop, scrollen en slepen.

Portret- en landschapsmodi.

Werkt onder 3G en WiFi

Compatibel met Windows 8, 7, XP en Vista.

Compatibel met Mac OSX Lion/Snow Leopard/Leopard.

Remote Mouse is beschikbaar voor volledig gratis op Google Play. Haal het het beste weg en word draadloos!

[GooglePlay url = ””]
Lees ook: op afstand toegang tot een Android -apparaat van een andere Android of pc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *