Uncategorized

iPhone XR is het allerbeste verkochte ontwerp in de VS, iPhone XS Max Sales Tweemaal dat van iPhone XS

Er is een vreselijk veel gepraat over hoe goed, of precies hoe vreselijk de iPhone verkoopt als Net als met Apple de daadwerkelijke verkoopnummers niet langer deelt tijdens de inkomensoproepen, begrijpen we misschien nooit echt zeker.

Maar Consumer Intelligence Research Study Partners heeft zijn eigen cijfers gedeeld, en ze zijn behoorlijk fascinerend lezen. Volgens CIRP was de iPhone XR de allerbeste iPhone in de Verenigde Staten in het afgelopen kwartaal, waardoor bijna 40% van alle verkopen uitmaken.

Hoewel de iPhone XR populair bleek, heeft het rapport de iPhone XS als de minst gekocht van alle nieuwe iPhones, terwijl de iPhone XS Max in het midden zat. De twee iPhone XS -ontwerpen vormden iets meer dan 25% van de omzet.

Het rapport van CIRP merkt ook op dat kopers dit jaar upgraden naar grotere opslagkeuzes, iets waar Apple heel blij over zal zijn. De kosten van Apple stijgen naarmate opslagkeuzes ook toenemen, waardoor een hogere verkoopprijs mogelijk is.

Sinds de allereerste iPhone heeft Apple een opgewaardeerde opslag gebruikt als een optie ”, verklaarde Mike Levin, zowel CIRP-partner als mede-oprichter. “Vele jarenlang bracht elk extra opslagniveau een premie van $ 100. Nu kost iPhone een boost van $ 50 tot $ 200 voor incrementele opslag, afhankelijk van het telefoonontwerp en de grootte van de opslagverbetering. Het gedeelte van de iPhone -kopers die betaalden voor een verhoogde opslag groeide tot 38% dit kwartaal van 33% in het jaar terug kwartaal. Op basis van de verhoogde prijzen die verband houden met grotere opslag, naast de ontwerpmix die in het kwartaal wordt aangeboden, hebben we Citer Apple de ASP verhoogd tot ruim $ 800.

Apple zal op 29 januari zijn eigen monetaire nummers onthullen, hoewel verkoopcijfers voor particuliere gadgets niet worden gedeeld.

(Bron: CIRP)

Misschien wil je ook inspecteren:

Download iOS 12.1.3 laatste IPSW -links en OTA -update voor iPhone en iPad

iOS 12.1.3 Release Notes, Changelog en andere wijzigingen waarover u moet begrijpen

Hoe iOS 12.1.3 te downgraden naar iOS 12.1.2 / 12.1 [Gids]

Jailbreak iOS 12.1.3 / 12.1.2: Wat is de huidige status?

Download iOS 12.2 Beta 1 IPSW -links, OTA -update voor iPhone en iPad

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple, evenals het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *