Digital Electronics

Google Aiy: Artificial Intelligence zelf

Wanneer Amazon de API heeft uitgebracht naar hun spraakservice Alexa, dwong ze eigenlijk serieuze spelers in dit domein om hun offers ook in de hacker / maker-markt te brengen. Nu zijn Google en Raspberry PI bij elkaar gekomen om uzelf ‘kunstmatige intelligentie zelf’ te brengen ‘of Aiy.

Een gratis hardwarekit gemaakt door Google werd gedistribueerd met nummer 57 van het Magpi-magazine dat gericht is op makers en hobbyisten die je na de pauze in de video kunt zien. De kit bevat een Raspberry PI-spraakhoed, een microfoonbord, een spreker en een aantal kleine bits om de kit op een Raspberry PI te monteren 3. Alles samenvoegen en het volgen van de instructie op de officiële site krijgt u een Google Voice-interactie Kit met een stel iOS gilde gewoon om te worden gezet tot goed gebruik.

De broncode voor de Python-app kan worden gedownload van GitHub en bestaat uit een lus die op een trigger wacht. Deze trigger kan een druk op een knop of een klap in de buurt van de microfoons. Wanneer een trigger wordt gedetecteerd, neemt de recorderfunctie de stroom over naar de Google Cloud. Toespraak-tot-tekstconversie gebeurt daar en het resultaat wordt geretourneerd via een tekst-naar-spraakmotor die het systeem helpt terug te praten. De repository suggereert dat de Official Voice Kit SD-afbeelding (893 MB Download) is gebaseerd op Raspbian, dus ga niet meteen weerspiegelen van een geheugenkaart, u moet dit aan een bestaande installatie toevoegen.

En als u nog geen toegang hebt tot de officiële kit, maar jeukt het gewoon om het eens te proberen, kijk dan niet verder. Google was vriendelijk genoeg om een ​​gids op te zetten om Google Assistant-ondersteuning toe te voegen aan de Raspberry PI 3. De afzonderlijke computer heeft al een luidsprekeruitgang en er zijn een overvloed aan USB-microfoons die het werk zullen doen. USB Sounds Cards Work Gewoon prima en nadat je de instructies hebt gevolgd om de Google SDK in te stellen, heb je een assistent.

Als u de Google Aiy Kit-ervaring wilt voltooien, moet u een beetje hacken. Een drukknop toevoegen om het assistent-script te activeren is vrij eenvoudig en als iemand in plaats daarvan een DIY Clap-trigger wil toevoegen, ga dan zo verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *